> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Beliefs form a big part of our lives. Succ

时间:2024-04-24 07:45:12 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Beliefs form a big part of our lives. Succ」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/481301.html
题目内容:

Beliefs form a big part of our lives. Successful people have always believed that they can be and will be successful in their lives, such as Michael Phelps. Many of us have seen Michael Phelps win 8 gold medals in a single Olympic Games. That has created a history for himself. Many people have admired his success and the first reaction in their mind will be, “ Wow, how I wish I could be like him!” Have you ever wondered what brought him success?

In fact, anyone can achieve what they have wanted to achieve. It is about beliefs. Everyone is a born winner. It is this belief that drives an individual to be successful in his or her own field. All successful individuals have strong beliefs and it is one of the bases for their success. If we start to believe in ourselves, the things that we can achieve will definitely give us a pleasant surprise.

Other than having a strong belief, it is the attitude that drives the individual to create their own history. The devotion towards themselves and the drive must also be present. Imagine having a strong belief in oneself and having a poor attitude towards life. Then how would that individual turn out to be? One’s attitude comprises the drive, the devotion and the desire to achieve his goals. If one has strong beliefs about the goals that he can achieve and he displays good attitudes towards them, it would be no surprise to anyone that he will be able to achieve his goals.

Start believing in yourself and you will achieve your goals and with the right positive attitude, you will definitely be able to create the miracle that you have always dreamt of.

60.Which of the following is the best summary of Paragraph2?

A. Where there is a will, there is a way.

Good begun is half done.

No pains, no gains.

God helps those who help themselves.

61.The underlined word comprises in Paragraph3 most probably means_______?

A. serve as B. belongs to C. consists of D. stands for

62.It can be inferred from the passage that ______.

A. attitudes can be learned from one’s parents

B. only strong beliefs can’t ensure you a promising future

C. copying other’s behaviors is a good way to succeed

D. attitudes can only be learned through one’s success

63.What would be the best title for the passage?

A. Differences Between Beliefs and Attitudes

B. The Nature of Beliefs and Positive Attitudes

C. Relationship Between Beliefs and Attitudes

D. The Power of Beliefs and Positive Attitudes

最佳答案:

60-63 ACBD

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。