> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

This movie is very interesting. Besides gi

时间:2024-04-24 06:45:27 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「This movie is very interesting. Besides gi」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/480577.html
题目内容:

This movie is very interesting. Besides giving people pleasure, the movie tells people that one does great things they think they can’t because of their own problems.

In the movie, Eliot, Sedgewick and George are three vegetable friends who work as waiters at Pirate (海盗) Times Dinner Theatre. They are not happy about their dirty and boring job, so they all day desire to have the day when they can give up their job and do something great like becoming stars in the pirate show. But with Elliot’s shyness, Sedgewick’s laziness and George’s lack of self-confidence, their dream may seem to be only a dream.

However, things will always change. Lucky things will also come to those good for nothing. One day a magic ball from the sky falls at their feet. It is a “Helpseeker (寻找助手)”, sent from another period and place to look for heroes. After watching the three friends carefully, it sets in motion (让……动起来) events that will send them back to the 17th century to go on a pirate adventure to rescue a royal family from a tyrant (暴君). They get rid of a lot of dangers and difficulties while rescuing the royal family. At last they defeat the tyrant and rescue the royal family. As a result, they become the most unlikely heroes you have ever seen. Through the experiences, the three friends find out that a hero doesn’t have to be strong, tall or smart and a vegetable can become a hero.

Which description about the three vegetable friends in the movie is wrong?

A. Elliot is shy. B. Sedgewick is lazy. C. George lacks self-confidence.

D. They are strong, tall and smart.

65. When working at Pirate Times Dinner Theatre, they think their job is ______.

A. exciting B. interesting C. dull D. lovely

66. According to the last paragraph, we know the three vegetable friends ______.

A. are sent back to the 19th century B. go on a pirate adventure to rescue a tyrant

C. manage to overcome many dangers and difficulties while rescuing the royal family

D. are unlikely heroes

最佳答案:

64-66 DCC

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。