> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

In the past, when people had problems, the

时间:2024-04-24 04:50:07 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「In the past, when people had problems, the」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/479185.html
题目内容:

In the past, when people had problems, they went to their families or friends to get advice.

Today it is possible to get advice from radio shows, TV programmes

In the past, when people had problems, the
and telephone hot lines, too. A hot line is a telephone line that offers a direct way of getting in touch with advisers .Most hot lines are completely ano nymous ,that is to say , callers do not have to say their names or telephone n
In the past, when people had problems, the
umbers. Most hot lines are usually free. Callers do not have to pay for the advice or the phone calls, even if the calls are long distance ones. At some hot lines, the advisers are volunteers. Other hot lines pay their advisers for their work. Usually the advisers are full-time people with years of education and experience, but sometimes, the advisers have o nly taken a short training before starting to work on the hot lines. All the advisers listen to people and help them solve their problems

56. A hot line is a telephone line_________

A that is hot B through which people get advice

C whose number no one knows D through which callers take a short training

57. the underlined word“anonymous”in the passage means_________in Chinese.

A secret B well-known C exact D wonderful

58. When people call the hot line advisers, they_________

A often give their names and telephone numbers

B generally have to pay for the long distance calls

C usually pay nothing for most of the calls and advice

D always try to get in touch with the volunteer advisers

59. The advisers working at hot lines _________

A have all been trained for a short time

B are all volunteers

C have all received years of education

D are not all paid

60 The writer of the passage seems to think that_________

A hot lines help the callers a lot

B advisers will solve all of the callers’ problems

C people had better pay for the advice

D people will not get advice from their families or friends

最佳答案:

56---60 BACDA

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。