> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I don' t know if I am missing the greatest

时间:2024-04-24 00:49:35 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I don' t know if I am missing the greatest」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/476266.html
题目内容:

I don' t know if I am missing the greatest pleasure of my life. I am no fan of computer games. Some guys forget themselves and forget day and night when they play games. For example, a colleague has been playing since 1 o’clock this morning and now it is 7 o'clock. He is still commanding his army of little people to attack strange-looking animals. Some games could be fun, 1 admit, and it is therefore understandable that such a game catches players. For example, games like Red Storm or some role-play games, you do something and try to outwit(智胜) your computer. You get some fun out of these games. It is understandable that such a game pushes you into a pitfall(陷阱) of pleasures. But some games look quite stupid and simple. Again for example, my colleague has been interested in Stone Age, a cartoon-like game rooted in prehistoric time. The game is well made, full of strange people and animals and you can play on line with partners. You can have reference books to study so as to shortcut your rivals(对手) and increase your own conquering power.

I believe some kinds of games are really created for adults. But seeing these adults play the simple games with such interest, I just wonder if there is something wrong with me and if I am losing the greatest possible fun of my life. I ask why I don’t bother playing such games and why I seem to have some aversion(讨厌) to such games. I have no answers. Certainly computer games is no my idea of a good time. I would rather listen to some music or read a book. Take music for example. Good music tops my list of pleasures. Nothing could beat music, all in a harmony of sounds and emotions. But how about games? Why am I so strongly biased(偏见) against such games?

61. From the passage we know that ______.

A. the author is a fan of computer games

B. the author spends much time playing computer games

C. the author once played a whole night

D. the author doesn't like playing computer games

62. In this passage, the author tells us a fact that ______.

A. some computer games are interesting enough to attract people

B. many people fall into a dangerous pitfall

C. many people are suffering a lot from the computer games

D. computer games are pitfalls for most players

63. The underlined word "bother" here means ______.

A. make trouble B. take an interest in C. disturb D. confuse

64. The author has a pleasure to ______.

A. make a computer game B. read books

C. listen to good music D. ask himself questions

最佳答案:

61---64 DABC

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。