> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空

时间:2024-04-24 00:30:48 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/476041.html
题目内容:

第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Americans are proud of their variety and individuality (个性), yet they love and respect few things more than a uniform, whether it is the uniform of a lift operator or the uniform of a five-star general(将军). 71.

Among the arguments for uniforms, one of the first is that in the eyes of most people they look more professional than civilian (百姓的) clothes.People expect higher quality from a man who wears a uniform. 72 .Faith in the skill of a garage mechanic is increased by a uniform.What easier way is there for a nurse, a policeman, a hairdresser, or a waiter to lose professional identity (职业身份) th

第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空
an to step out of uniform?

73.They are often more comfortable and more lasting than civilian clothes.

Among the arguments against uniforms is their lack of variety and the loss of individuality experienced by people who must wear them.Though there are many types of uniforms, the wearer of any particular type is generally stuck with it, without change, until retirement. 74.

75.Though they are long-lasting, often their initial(最初的) expense is greater than the cost of civilian clothes.Some uniforms are also expensive to maintain, requiring professional dry cleaning rather than the home laundering possible with many types of civilian clothes.

A.Americans think highly of uniforms .

B.Why are uniforms so popular in the United States?

C.When people wear the same uniforms, they are likely to think, speak, and act similarly on the job at least.

D.Uniforms also have many practical good points E.Some practical problems with uniforms arise.

F.The television repairman who wears a uniform is likely to inspire more trust than one who appears in civilian clothes.

G.People's identity can be recognized more easily by their uniforms

最佳答案:

71-75 B F D C E

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。