> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The dog that gave us the most trouble was

时间:2024-04-24 00:27:06 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The dog that gave us the most trouble was」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/476001.html
题目内容:

The dog that gave us the most trouble was a beagle (猎兔犬) named Murphy.As far as I’m concerned, the first thing he did wrong was to turn into a beagle.I had seen him bounding around on the other side of a pet-shop window, and I went in and asked the man, “How much is that adorable fox terrier (小猎狗) in the window?” Did he say “That adorable fox terrier is a beagle”? No, he said, “Ten dollars, lady.” Now, I don’t mean to say one word against beagles.They have rights just like other people.But it is a bit of a shock when you bring home a small ball of fluff (绒毛) in a shoebox, and three weeks later it’s as long as the sofa.

Murphy was the first dog I ever trained personally, and I was delighted at the enthusiasm with which he took to the newspaper.It was some time later that we discovered, to our horror, that—like so many dogs—he had grasped the letter but not the spirit of the thing.Until the very end of his days he felt a real sense of duty whenever he saw a newspaper—any newspaper—and it didn’t matter where it was.I can’t bring myself to go into the details, except to mention that we were finally forced to keep all the papers in the bottom of the icebox.

He had another habit that used to leave us open to a certain amount of criticism from our friends.He never climbed up on beds or chairs or sofas.But he always sat on top of the piano.In the beginning we used to try to pull him off.But after a few noisy fights in which he knocked a picture off the wall, scratched the piano, and smashed a lamp, we just gave in—only to discover that he hopped up and down as skillfully as a ballet dancer.

Nowadays if I go anywhere, I just ask if they have a dog.If they do, I say, “Maybe I’d better keep away from it—I have bad allergy.” This sometimes annoys the host.But it works.It really works.

56.The writer uses a hyperbole (夸张) in Paragraph 1 to suggest that the dog grew _____________.

A.surprisingly lovable

B.comfortable in the house

C.too fierce to tolerate

D.larger than expected

57.Which sentence shows the author’s inability to train Murphy?

A.I had seen him bounding around on the other side of a pet-shop window.

B.We were finally forced to keep all the papers in the bottom of the icebox.

C.He never climbed up on beds or chairs.

D.Nowadays if I go anywhere, I just ask if they have a dog.

58.What can you infer from the second paragraph?

A.The writer tried to train Murphy to fetch newspapers but in vain.

B.Like other dogs, Murphy hated newspapers.

C.Murphy learned to help the writer clean the papers.

D.Murphy liked fetching letters rather than newspapers.

59.Which can be the best title of the passage?

A.Murphy—My Favorite Dog

B.Murphy—An Adorable Dog

C.Murphy Gave Me Trouble

D.Murphy Turned Into A Beagle

最佳答案:

56-59 DBAC

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。