> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

This is an open letter to the three people

时间:2024-04-18 23:31:02 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「This is an open letter to the three people」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/472466.html
题目内容:

This is an open letter to the three people who stole my handbag from the department store I am employed as a shop assistant .

When you took my bag, I don't know what you thought you were going to get.With my wages, there's not much left on a Tuesday.I hope the £5 was useful to you .I have informed the social security office so you won't be able to cash the child benefit next week .I hope that won't leave you too short.But if you really need a couple of pounds, I suppose you could always cash one of the two checks left in my check book.Of course,I phoned the bank right away and the check-casing card is no longer valid, so it won’t be much use to you .

Actually I don't mind about the money too much.We single parents who work to support our families understand only too well what it means to be short of cash .However, I don’t suppose it went very far among the three of you.Sorry about that!

I wish you had left the bag behind and just taken the wallet and check book.There were all kinds of papers in it, and notes and things that I really need.I really think that was very inconsiderate of you .I mean, how would you like something like that to happen to you?

Well, perhaps the bag will turn up.It wasn't even an expensive one.just a plain, old brown leather shoulder bag.You probably dumped it in the nearest rubbish bin or threw it into the bushes. We've looked around, of course, but no one saw which way you went after you left the shop.

I'm not really angry with you.I know how the pressures of modern living can affect us, but I am sad at the loss of my personal things.I feel violated and helpless.The police were very icy, and they just shrugged(耸) their shoulders."It happens all the time," they told me .Some small comfort, I suppose.But I've lost just a little more faith in human nature.And as my young son said when I told him what had happened, "Why? Mummy, why us?" I couldn't answer that question.I wonder if you can.

小题1:In writing Paragraph 2, the writer wants to.

A.describe the contents of the bag in detail.

B.give some suggestions to the three thieves

C.tell the thieves hardly any money was available

D.state the fact that she was careless with the money小题2:Which of the following is the most valuable to the writer?

A.The cash in her bag.

B.The papers and notes in the bag.

C.The handbag itself.

D.The check books in the bag.小题3:What can we conclude about the police?

A.They have doubts about human nature.

B.They show sympathy for the woman.

C.They think the case quite common.

D.They are unable to find the thieves.小题4:Why does the author write the letter?

A.To give the thieves a serious warning.

B.To complain about the fall of morality.

C.To call people’s attention to their belongings.

D.To express her affection for her valuable bag.

最佳答案:

CBCB

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。