> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Once upon a time there was a great man who

时间:2024-04-18 22:59:43 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Once upon a time there was a great man who」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/472127.html
题目内容:

once upon a time there was a great man who married the woman of his dreams. With their love, they created a little girl. She was a bright and cheerful little girl and the great man loved her very much.

When the little girl was growing up, the great man would hug her and tell her, “ I love you, little girl.” The little girl would shout and say, “ I’m not a little girls anymore.” Then the man would laugh and say, “ But to me, you’ll always be my little girl.”

Th

Once upon a time there was a great man who
e little girl who- was- not- little- anymore left her home and went into the world. As she learned more a bout herself, she learned more a bout the man. She saw that he truly was great and strong, for now she recognized his strengths. One of his strengths was his ability to express his love to his family. It didn’t matter wher e she went in the world, the man would call her and say, “ I love you, little girl.”

The day came when the little girl who-was- not- little-anymore received a phone call. The great man was damaged. He had had a stroke(中风 ). He couldn’t talk anymore and they weren’t sure that he could understand the words spoken to him.

And so she went to the side of the great man. When she walked into the room and saw him, he looked small and not strong at all. He looked at her and tried to speak, but he could not.

The little girl did the only thing she could do. She climbed up on the bed next to the great man. Tears ran from both of their eyes and she drew her arms around the useless shoulders of her father.

Her head on his chest, she thought of many things. She remembered the wonderful times together and how she has always felt protected. And then she heard from within the man, the beat of his heart. The heart where the musid and the words had always lived. The heart beat on, steadily unconcerned about damage to the rest of the body. And while she rested there, the magic happened. She heard what she needed to hear.

His hear beat ou

Once upon a time there was a great man who
t the words that his mouth could no lo nger say…

I love you

I love you

I love you

Little girl

Little girl

Little girl

And she was comforted.

小题1: In the 2nd paragraph, the little girl showed her ____ by pouting.

A.displeasure

B.disappointment

C.agreement

D.excitement小题2: The following except ____ can be inferred as the consequences of the father’s stoke.

A.the loss of speaking ability

B.the inability to move around

C.that his arms could no longer function properly

D.the beat of his heart小题3: The girl felt _____ when she returned home and saw her father in bed.

A.she was protected just as before

B.she could never have left home

C.the difficulty of being old and sick

D.the need to show him her love小题4: Which statement is true according to the story?

A.The daughter left her home because she had a fight with her father.

B.The girl returned home when she got a letter from his father about his illness.

C.The father recovered as if by magic soo

Once upon a time there was a great man who
n after the daughter’s return.

D.From the father’s example, the daughter learned how to express her love.

最佳答案:

小题1:A小题1:D小题1:D小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。