> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Car sharing is another way to drive green

时间:2024-04-18 18:13:52 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Car sharing is another way to drive green」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/468532.html
题目内容:

Car sharing is another way to drive green that’s gaining in popularity, especially in urban areas.People who may not drive every day but still want a car to run errands (差事)or drive on weekends benefit most from car sharing.Car sharing is usually run by a service like Zipcar, though there are non-profit (非营利的)and informal car sharing services.Members pay a monthly fee and have access to an entire fleet of cars when they need one.The cars are par

Car sharing is another way to drive green
ked in fixed spots around the city, so members o nly need to make a reservation, and then go to the pickup spot.

Car sharing has major environmental benefits because it reduces the number of cars on the road.Members don’t drive just because they are in a car.They plan trips, and if they don’t need a car, they don’t use one.Still, a car is available to them if they need to make a bi

Car sharing is another way to drive green
g trip to the grocery store, pick someone up at the airport or if they want to go to the beach for the day.Members also benefit by havin g access to a car without any of the headaches of ownership.They usually don’t have to pay for the gas, insurance or maintenance (保养), and the mo nthly membership fee is less than a typical car payment.So if you really want to go green but aren’t ready to totally give up a car yet, car sharing may be the way to go.

If you still need to get around, but want to go even greener than sharing a car, share a bus!

小题1:The author intends to tell us that car sharing ________.

A.has become the most popular way to go to work

B.has become the best way to cut living costs

C.is becoming more and more popular in cities

D.is becoming popular both in urban and rural (乡村的)areas小题2:We can conclude from the passage that _________.

A.Zipear can’t help you if you are running urgent errands

B.Zipcar, different from other services, aims green driving with no profit

C.Zipcar is a company supplying car sharing service for a monthly payment

D.Zipcar is a company providing formal car sharing free小题3:The second paragraph mainly tells us _________.

A.why people will share a car

B.why car sharing benefits the environment

C.why car sharing is cheaper than owning a car

D.why a car is available to members小题4:Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A.Car sharing has become a new trend (趋势).

B.Car sharing can save you the headaches of ownership.

C.Bus sharing is even greener than car sharing.

D.Zipcar is the largest company offering car sharing services.

最佳答案:

小题1:C

小题1:C

小题1:A

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。