> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I live in Hollywood. You may think people

时间:2024-04-18 17:58:29 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I live in Hollywood. You may think people」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/468330.html
题目内容:

I live in Hollywood. You may think people in such an attractive, fun-filled place are happier than others. If so, you have some mistaken ideas about the nature of happiness.

Many intelligent people still equate happiness with fun. The truth is that fun and happiness have little or nothing in common. Fun is what we experience during an act. Happiness is what we experience after an act. It is a deeper, more abiding emotion.

Going to an amusement park or ball game, watching a movie or television, are fun activities that help us relax, temporarily forget our problems and maybe even laugh. But they do not bring happiness, because their positive effects end when the fun ends.

I have often thought that if Hollywood stars have a role to play, it is to teach us that happiness has nothing to do with fun. These rich, beautiful individuals have constant access to glamorous parties, fancy cars, expensive homes, everything that spells “happiness”.

But in memoir(回忆录) after memoir, celebrities reveal the unhappiness hidden beneath all their fun: depression, alcoholism, drug addiction, broken marriages, troubled children and profound loneliness.

The way people stick to the belief that a fun-filled, pain-free life equates happiness actually reduces their chances of ever obtaining real happiness. If fun and pleasure are equated with happiness, then pain must be equated with unhappiness. But, in fact, the opposite is true: More times than not, things that lead to happiness involve some pain.

As a result, many people avoid the very endeavors that are the source of true happiness. They fear the pain inevitably brought by such things as marriage, raising children, professional achievement, religious commitment, civic or charitable work, and self-improvement.

小题1:What does the author want to tell us? He wants to tell us.

A.he lives in Hollywood, so he feels not happy

B.the true meaning of happiness

C.in fact, famous people are not very happy

D.happiness is not equal to fun小题2:What is many intelligent people’s viewpoint about happiness?

A.Happiness just means having fun.

B.Happiness is not equal to fun.

C.Happiness means doing what you like.

D.Happiness means being rich.小题3:What does the underlined word “equate” in the second paragraph mean? It means.

A.compare

B.think

C.similar or connected

D.match小题4:According to the passage, the author may agree.

A.amusement park can bring us happiness

B.fun will bring some happiness to us

C.pain will bring us happiness

D.efforts can bring us happiness

最佳答案:

小题1:B

小题1:A

小题1:C

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。