> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

A university graduate described as a “resp

时间:2024-04-18 16:25:40 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「A university graduate described as a “resp」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/467126.html
题目内容:

A university graduate described as a “respectable and intelligent” woman is seeking professional help after being convicted of (证明有……罪)shoplifting for the second time in six months.

Ana Luz, recently studying for her PhD, has

A university graduate described as a “resp
been told she could end up behind bars unless she can co ntrol the desire to steal from shops.

Luz ,who lives with her partner in Fitzwilliam Road, Cambridge, admitted stealing clothes worth £9.95 from John Lewis in Oxford Street, London, on March 9.

Phillip Lemoyne, prosecuting(起诉),said Luz selected some clothes from a display and took them to the ladies’ toilet in the store .When she came out again she was wearing one of the skirts she had selected, having taken off the anti-theft security alarms(防盗警报装置).

She was stopped and caught after leaving the store without paying, Mr. Lemoyne said.

He added that she was upset on her arrest and apologized for her actions.

Luz, 28, was said to have been convicted of shoplifting by Cambridge judges last October, but Morag Duff, defending, said she had never been in trouble with the police before that.

“She is ashamed and embarrassed but doesn’t really have any explanation why she did this,” Miss Duff said. “She didn’t intend to steal when she went into the store. She is at a loss to explain it. She is otherwise a very respectable and intelligent young lady. She went to her doctor and asked for advice because she wants to know if there is anything in particular that caused her to do this.”

Judge David Azan fined Luz £ 50, and warned : “You’ve got a criminal record .If you carry on like this ,you will end up in prison ,which will ruin your bright future you may have.”

Luz achieved a degree in design at university in her native Spain, went on to a famous university in Berlin, Germany for her master’s degree and is now studying for a PhD at Cambridge University, UK.

小题1: What does the underlined sentence “She is at a loss to explain it” mean?

A.In her opinion it was a loss to the clothes shops where she stole things.

B.She doesn’t have any idea why she has the desire to steal from shops.

C.She thinks it is a loss for her to explain why she stole things from shops.

D.Personally she feels ashamed and embarrassed for her shoplifting actions.小题2:Which of the following best explains the meaning of the word “shoplifting” used in the passage?

A.Carrying goods in a lift for a shop.

B.Taking goods to the ladies’ toilet.

C.Selecting some goods from a display.

D.Taking goods from a shop without paying.小题3:From the passage we can learn that.

A.Ana Luz is already got her PhD at Cambridge University, UK

B.Ana Luz is ashamed and embarrassed and knows why she often did so

C.the university graduate will be put in prison if she steals in shops once more

D.Phillip Lemoyne is the “respectable and intelligent” woman’s defense lawyer

最佳答案:

小题1:B

小题1:D

小题1:C

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。