> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Robert Frost was at heart a mean-spirited

时间:2024-04-18 14:12:57 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Robert Frost was at heart a mean-spirited」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/465451.html
题目内容:

Robert Frost was at heart a mean-spirited human being, not the kind of man one would expect to write poetry. He was born in San Francisco. Frost entered Dartmouth University in 1893, but dropped out, and switched to Harvard, which he attended for two years. He started a brief teaching career, where he was inspired to become a poet by some of his students’ work. Frost stopped teaching and became a farmer. During this time he wrote numerous poems, and a couple of short stories. While he was a farmer he started to think seriously about becoming a famous poet.

In almost all of his poems, Frost wrote in the first person. The first widely-read poem that he published was called My Butterfly. At first his audience was very small, but with his Collected Poems he became famous. Robert Frost received almost all the awards that there were for poetry. His poetry describes the forces of nature, and the violence and deep emotional(情感的) needs of human beings, which reflect the experiences of his childhood.

Robert Frost will always be known as one of the best poets in history. His way of putting emotion and violence into words is remarkable(非同寻常的). His talent for poetry is natural-born and he had discovered this when he started to farm. Even though he treated his wife and children terribly, he still became one of the best-known poets of his and our day.

小题1:We can learn from the passage that ________.

A.Robert Frost had been a famous writer before he started teaching

B.Robert Frost wrote his poems mostly in the first person

C.Robert Frost was very famous at the beginning of his writing career

D.Robert Frost began to write poems when he was a teacher小题2: According to the passage, Robert Frost was famous for ________.

A.his teaching career

B.his life experiences

C.showing strong feeling in his poems

D.his interest in poems小题3:The last paragraph of the passage mainly tells us ________.

A.why Robert Frost stopped farming

B.why Robert Frost was so famous

C.about his masterpieces(杰作)

D.about the way he treated his wife and children小题4:From the passage we know that ________.

A.Robert Frost’s most famous poem is My Butterfly

B.Robert Frost began to write when he was in college

C.Robert Frost gave up studying at Dartmouth University

D.his poetry showed the violence of war and his childhood

最佳答案:

小题1:B

小题2:C

小题3:B

小题4:C

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。