> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I once experienced an unforgettable trip t

时间:2024-04-18 13:58:56 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I once experienced an unforgettable trip t」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/465271.html
题目内容:

I once experienced an unforgettable trip to Gloucester to see some of the world’s most beautiful and exciting animals in their own habitat(栖息地), the North Atlantic Ocean.

After a long trip by bus, we got on the ship. After a while, we stopped and everyone began to shout because we saw a humpback whale(座头鲸). It was wonderful. Sometimes, whales came so close to the ship that you thought you could easily touch them.

While we were watching the whales, a guide was giving us some information about them, She told us that we saw only two kinds of whales- 50 foot humpback whales (singing whales) and 70-foot finback whales(the second largest whales on earth). She also said we could easily recognize a whale by its tail because every whale has a different kind of tail just like people have different fingerprints.

They all have names,and on this trip we saw “Salt” and “Pepper”, two whales named by a biologist and a fisherman. They were swimming toghter all the time.

I took twenty-seven photos,but it was very hard to take them because the whales were quick and stayed on the surface of the ocean just for a short time. It was really something. It was one of the chances that a person hardly ever experiences in life, but I had that chance.

小题1:This passage is mainly about _________________.

A an unforgettable experience in the forest

B an unforgettable trip to see some strange animals in the mountains

C a long trip on the ship

D an unforgettable trip to watch whales

小题2:Everyone on the ship began to shout because_____________.

A a whale came so close to the ship

B they saw a singing whale

C they saw a finback whale

D they could touch the whale

小题3:When they were watching the whales, __________________.

A some of them fed the whales

B they found several kinds of whales

C a guide told them something about the whales

D some of them took many photos and touched the whales

小题4:How can we recognize a whale?

A By its tail B By its head

C By its neck D By its eyes

最佳答案:

小题1:D

小题2:B

小题3:C

小题4:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。