BFrankfurt: Renault SA Chief Executive Off
时间:2024-04-18 11:49:09 栏目:学习方法
题目内容:
B
Frankfurt: Renault SA Chief Executive Officer Carlos Ghosn said the future of electric cars depends on a rebound (反弹) in oil prices that may boost sales of the battery –powered vehicles he’s spending 4 billion euros ($ 5.9 billion) to develop.
“If oil is less than $ 70, we are going to have a problem,” Ghosn said in an interview at the Frankfurt Motor Show.
Renault pledged to sell 100,000 electric cars by 2016 in Israel and Denmark, the first two countries to hire the Paris-based company’s US partner Better Place to roll out nationwide networks of battery-charging swapping stations.
Ghosn is pitting (绞尽脑汁)electric cars from Renault and Japanese affiliate Nissan Motor Co against a new generation of smaller, cheaper gasoline electric hybrids from rivals including Toyota Motor Corp. The French company’s Fluence sedan, on show for the first time in Frankfurt, will become the world’s first mass-market electric car if the agreement with Better Place pays off.
“The outlook for investors in electric cars is extremely dangerous, but if oil prices take off again, there may be a significant commercial opportunity and big rewards,” said Peter Schmidt, managing director of Warwick, England-based consulting firm Automotive Industry Data.
The price of oil, which stood at $70.75 a barrel(桶) by this morning in Europe, will rise to $75 tomorrow, based on the median(中间数)of 35 estimates ranging from $40 to $110. It’s likely to fluctuate (波动)between $80 and $92 through 2013, according to data compiled by Bloomberg.
59. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The higher oil prices are, the better it will be for electric cars.
B. Sales of electric cars depend on the new design.
C. The agreement with Better Place pays off.
D. The quality of battery-powered autos can not be guaranteed.
60. The sentence “But if it’s at $ 200, the economic equation’s very easy, and if it’s more than $ 200, even easier.” can be put at the end of _________.
A. paragraph one B. paragraph two
C. paragraph three D. paragraph four
61. Which of the following is the best title of the passage?
A. Fluctuation of oil prices B. Bad future for electric cars
C. Oil price holds key for electric autosD. A promising CEO
62. The estimated oil price in 2013 might be between________________.
A.$35—$75 B.$40—$110 C. $70.75—$75 D.$80—$92
最佳答案:
小题1:A
小题2:B
小题3:C
小题4:D
答案解析:
略
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅