> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Every person leaves a footprint.That’s wha

时间:2024-04-18 08:43:11 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Every person leaves a footprint.That’s wha」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/461536.html
题目内容:

Every person leaves a footprint.That’s what I learnt when I started to work as a private investigator 10 years ago.People pay restaurant bills with their bank cards,check into hotels or travel around. In every case,they leave a trace.And because of this,I’m able to track them down even when they don’t want to be found.

The first thing I do when I want to find out where someone is staying is to go to the neighborhood where he used to live。It’s human nature to tell stories which is why neighbors will tell me all they know when I ring at their houses.Sometimes,someone even talks about his friend’s dishonesty.Then I produce a pattern of my subject’s life:if he likes to have a holiday in Spain or in Italy, if he prefers two-or-three-star hotels and where he might hide his assets.When I’ve got this life pattern,I start my research.

Nine times out of 10,I find the people I'm looking for.I once investigated a lorry supplier who owed£500,000 to a subcontractor(分包商)。The subcontractor wanted to find out if it was worth bringing charges against the supplier I found out the supplier had moved assets to his son,who founded a new company offering the same product.It was all done within the law.There was no money to be got from that operation.

However, I asked the son If I could speak to his father and he told me that his parent was on a long holiday in Spain and wouldn’t be back for a while.It didn’t take me long to find out that the father wasn’t in Spain.

I went back to the son and this time he told me that his father might be in Bulgaria, and I found him doing winter sport‘s in a beautiful mountain area.He was living in a big house on a large piece of land he had bought for£400,000.This was exactly the kind of asset my customer was looking for.

68.We learn from the text that a private investigator is one who.

A.follows people and reports on what they do

B.helps people start business

C.gives advice to people about the law

D.settles arguments between businesses or companies

69.The underlined word “assets”(in paragraph 2)most probably means.

A.houses

B.family

C.identity

D.possessions

70.According to the passage,which of the following is TRUE?

A.The author visits the place where his subject used to live in order to find out why he is dishonest.

B.It’s human nature to share some trouble with others

C.The author usually tracks someone’s bank card first if he wants to find out where the man is staying.

D.The lorry supplier moved his asset’s to his son in order to prevent paying back the money he owed.

71.We may infer from the text that the subcontractor might

A.bring charges against the lorry supplier’s son

B.give up hope of settling the debt

C.get his money back

D.sell the big house in Bulgaria

最佳答案:

小题1:A

小题2:D

小题3:D

小题4:C

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。