> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

When I was a boy, every holiday that I had

时间:2024-04-18 06:30:09 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「When I was a boy, every holiday that I had」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/459745.html
题目内容:

When I was a boy, every holiday that I had seemed wonderful.In those days the sun seemed to shine always brightly 31the water was always warm. Sometimes we left the beach and walked in the country,32ruined houses and dark woods and climbing trees. There were 33in one’s pockets or good places where one could 34ice creams. Each day seemed a lifetime.

Although I am now thirty-five years old, my idea of a good 35is much the same as it was. I 36like the sun and warm sand and the sound of waves beating the rocks. I no longer wish to 37any sand house or sand garden, and I dislike sweets. 38, I love the sea and often feel sand running through my fingers.

Sometimes I 39what my ideal holiday will be like when I am old. All I want to do then, perhaps, will be to lie in bed, reading books about 40who make houses and gardens with sands, who watch the incoming tide, who make themselves sick of too many ice creams.

31. A. andB. yetC. butD. or

32. A. exploringB. examiningC. repairingD. measuring

33. A. sweetsB. sandC. ice-creamsD. money

34. A. makeB. sellC. buyD. offer

35. A. houseB. holidayC. gardenD. tide

36. A. hardlyB. almostC. stillD. perhaps

37. A. destroyB. fixC. useD. build

38. A. ButB. HoweverC. OtherwiseD. Besides

39. A. wonderB. feelC. understandD. believe

40. A. childrenB. boysC. girlsD. grown-ups

最佳答案:

31-35 AAACB 35-40 CDBAA、

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。