> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Anne responded on May 20, 2009Julie, mos

时间:2024-04-18 06:10:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Anne responded on May 20, 2009Julie, mos」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/459481.html
题目内容:

Anne responded on May 20, 2009

Julie, most of us are never going to achieve the heights you did as the CEO of a company. I just want to say that I was so touched by your transparency (坦诚). I haven’t been attacked publicly ever like you, but I’ve suffered from depression—just recently in fact. It helps a lot to hear personal stories, and it helped to read how you might have handled things differently.

Nancy responded on May 21, 2009

Something in Julie drew her to artwork during a very dark time in her journey. And later she stated that it’s beauty that keeps her going. Beauty and creativity can be very powerful in our lives. And it doesn’t surprise me that Julie was drawn to these naturally. Anne, maybe the artistic kinds of activities Julie used will support you well as you move beyond the depressive feelings you’re dealing with.

Anne responded on June 4, 2009

Nancy, thanks so much for taking the time to offer some great ideas for using creativity to help with depression. Actually during this time I’ve found that my creative work has been the one thing that’s brought me a lot of joy.

Julie responded on June 2, 2009

Nancy, thank you for your insights (深刻见解). Warmly, Julie.

Chris responded on May 31, 2009

I don’t normally comment on blogs, but this was a very insightful and transparent post (帖子). I could really feel that you were open and honest about everything you wrote about. Thanks for sharing and good luck with everything that you do.

Julie responded on June 9, 2009

Thanks, Chris.

Wendy responded on May 30, 2009

Julie, everything you shared here is inspiring. Thank you for having the courage to be so open. I love what you’re doing here. Keep it up!

Julie responded on May 31, 2009

Thank you, Wendy.

小题1:The above posts center on a blog passage written by ______.

A.Wendy

B.Julie

C.Anne

D.Nancy小题2: Nancy and Anne share the opinion that______.

A.work can bring joy to people

B.creativity may help reduce depression

C.beauty is the most important in life

D.different people handle things differently小题3:Which of the following about Julie is NOT true?

A.Julie is the CEO of a company.

B.Julie was once attracted to artwork.

C.Julie has never been attacked publicly.

D.Julie was honest about her past experiences.

最佳答案:

小题1:B小题2:B小题3:C

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。