> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

After blogging regularly for two months, p

时间:2024-04-18 04:27:05 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「After blogging regularly for two months, p」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/458074.html
题目内容:

After blogging regularly for two months, people felt they had better social support and friendship networks than those who didn’t blog. Blogging can help you feel less isolated, more connected to a community and more satisfied with your friendships. Both online and face-to-face, a new Australian research has found

Researchers James Baker and Professor Susan Moore from Swinburne have written two papers investigating the psychological benefits of blogging-regularly updating personal web pages with information that invites others to comment.

The first, published in the latest issue of the journal CyberPsychology and Behaviour. compares the mental health of people intending to blog with that of people not planning to blog. Moore says the researchers messaged 600 MySpace users personally and directed them to an online survey. A total of 134 completed the questionnaire. 84 intended to blog and 50 didn’t.

“We found potential bloggers were less satisfied with their friendships and they felt less socially integrated; they didn’t feet as much part of a community as the people who weren’t interested in blogging …”Moore says. “It was as if they were saying ‘I’m going to do this blogging and it’s going to help me’.”

And it seemed to do the trick, as the researchers’ second study shows. This study which is yet to be published, was conducted two months later. The researchers sent out questionnaires(调查问卷)to the same group of MySpace users, this time 59 responded Bloggers reported a greater sense of belonging to a group of like-minded people and feeling more confident because they could rely on others for help. All respondents, whether or not they blogged, reported feeling less anxious, depressed and stressed after two months of online social networking.

“So going onto MySpace had lifted the mood of all participants in some way,” Moore says. “Maybe they’d just made more social connections.”

Moore acknowledges this is early research and hopes to follow a larger group of people for a longer period time to test some of the research findings.

66. What does the passage mainly tell us?

A. The mental health of bloggers.

B. Blogging improves one’s social life.

C. What kind of people are likely to blog.

D. Blogging has become more and more popular.

67. It can be inferred from the fourth paragraph that _________.

A. those who were not interested in blogging didn’t have good mental health

B. people were likely to become bloggers if they felt socially isolated

C. potential bloggers were those who had mental health problems

D. potential bloggers usually held a wrong view about blogging

68.The purpose of the second study is to find out _________.

A. what people do on MySpace

B. how many people became bloggers

C. how people felt after blogging for two months

D. how many people kept blogging after two months

69. The second study shows that________.

A. online social networking can do people good

B. only bloggers benefit from online social networking

C. not many potential bloggers became real bloggers

D. not all bloggers found the help they needed

70. The main purpose of people going onto MySpace is probably to _______.

A. exchange goods B. entertain themselves

C. seek help D. exchange views

最佳答案:

小题1:B

小题2:B

小题3:C

小题4:A

小题5:D

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。