> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

As the proverb says,“No one knows the valu

时间:2024-04-18 04:23:20 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「As the proverb says,“No one knows the valu」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/458023.html
题目内容:

As the proverb says,“No one knows the value of health until he loses it.”In other words, nothing is more valuable than health.

It is clear that health is the foundation(基础) of one's future success. If you become sick, it is scarcely possible to pursue(从事) your career effectively, much less make your dreams come true. On the other hand, if you are strong, you can go all out to overcome the obstacles(障碍) that lie ahead of you.

Health is the resource of our energy. What should we do to maintain(保持) our health? First we should exercise every day to strengthen our muscles. Second, we might as well keep good hours. If we get up early, we can breathe fresh air and see the sunrise. This habit can do wonders for our outlook on life. Third, there is a proverb that says,“Prevention is better than cure.”If you pay close attention to your health, you can avoid getting sick, or at least cure yourself of a disease while it is still in its beginning stage.

In conclusion, health is more important than wealth. Those who are rich but poor in health are no more fortunate than those who are poor, and healthy in body. If you want your wish to come true, health is the most important component(组成部分) of your success.

57.A man knows the value of health _____.

 A.till he loses B.before he loses it C.after he loses it D.when he doesn't lose it

 58.In the second paragraph,“go all out to”means _____.

 A.go yourself outside to B.try very hard to C.go with your friends to D.save your energy to

 59.In the third paragraph, the topic sentence is _____.

A.Health is the resource of our energy B.Prevention is better than cure

C.We might as well keep good hours D.This habit can do wonders for our outlook on life

 60.“Those who are rich but poor in health are no more fortunate than those who are poor, and healthy in body”this sentence is understood as “_____”.

A.Those who are rich but poor in health are less fortunate than those who are poor, and healthy in body.

B.Those who are rich but poor in health are as fortunate as those who are poor, and healthy in body.

C.Those who are rich but poor in health are not more fortunate than those who are poor, and healthy in body.

D.Those who are rich but poor in health are as unfortunate as those who are poor, and healthy in body.

最佳答案:

小题1:C

小题2:B

小题3:A

小题4:D

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。