> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The crowd cheered and cheered. The man wit

时间:2024-04-18 01:12:58 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The crowd cheered and cheered. The man wit」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/455462.html
题目内容:

The crowd cheered and cheered. The man with the horn(号)waved and smiled his great smile. “More! More!” cried the crowd. And Louis Armstrong took his horn and began to play again.

Here he was in England. Now a famous man, he was rich. He knew many important people. Wherever he went, people knew his name. They wanted to hear his music. As he played the sad, slow songs, Louis thought of his home in New Orleans. He lived there as a boy. It was a busy, exciting city. But Louis’s family was very poor. He went to work to help his mother. He also went to school. One of Louis’s teachers asked him to join the school band. “This horn is yours until you leave our school,” his teacher said. Louis’s music was jazz a

The crowd cheered and cheered. The man wit
nd he loved it. He remembered all the music he heard. He didn’t learn to read music until he was a man.

When he left school, he played on many bands. He loved his work and people loved him. They knew that he had a wonderful talent. Louis played in little towns and in big cities. Armstrong’s horn had as many sounds as ten horns—sometimes slow and sometimes sweet; sometimes fast and hot, high and low. His music was always strong and exciting. “He does make wonderful music,” said the man who listened happily. “Yes,” said another man, “he makes that horn speak. ”

The music ended and the crowd cheered. Louis Armstrong spoke with tears in his eyes, “I think, my friends, you can listen to as much jazz as I can play. I thought jazz was my music; but now I understand it is ours. It is beautiful that music brings us together. ”

小题1:Louis went to work when he was _______.

The crowd cheered and cheered. The man wit

A.a schoolboy

B.a musician

C.famous

D.a man小题2:Louis was very smart but he didn’t learn to read music until ______.

A.he left school.

B.he was in the the school band.

C.he became a grown-up.

D.he became famous.小题3: He was famous for ______.

A.his horn

B.his sad songs

C.his wonderful jazz music

D.his love for music小题4:Which of the following is the best title for this story ?.

A.Musician

B.A beautiful horn.

C.The man with the horn.

D.Sweet smiles.

最佳答案:

小题1:A

小题2:C

小题3:C

小题4:C

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。