When Christina Brouder was five years old,
时间:2024-04-17 23:05:59 栏目:学习方法
题目内容:
When Christina Brouder was five years old, a drunk driver ran over her as she and her father were crossing the street in front of their home.Hurt badly, the young girl was forced to spend a long time in a full-body cast(石膏) to recover from her injuries.Mostly, she traveled between the hospital and her home.once out of the cast, Brouder sat in a wheelchair for almost a year.
In spite of the horrible accident, Christina was grateful for her recovery.She was so grateful, in fact, that she and her four talented siblings(兄弟姐妹)( three sisters and a brother) started a music group, Gilbride.The group performed at local hospitals and nursing homes, performing for the patients.Among them, the children could sing, dance and play about 20 different musical instruments.At their first show in 1988, held at Montefiore Hospital, the kids were 2,3,6,8 and 9 years old.That year alone, the group made over a hundred appearances.
From the local public entertainment places, the group expanded to charity performances.They also entertained people at Disney World, Radio City Music Hall, and even the White House.
Christina balanced her happy and successful musical career with academics.First graduating from New York City’s High School of Music and Art,and then from Fordham.In 2000,as t he youngest graduate from Fordham,1 8一year—old Christina and her siblings went on tour for a year.Not pleased with the applause she received from the audience, she entered Pace University Law School.On May 19,Christina Brouder realized part of her dream when at only 22,she received Health Law Certificate(文凭).
小题1:What happened to Christina when she was five years old?
A.She was coldly deserted by her father.
B.She got a strange and serious disease.
C.She had to give performances to make a living.
D.She was seriously injured in a traffic accident.小题2:According to the text,Christina was.
A.thankful and hardworking
B.a little shy but gentle
C.a 1ittle stupid and 1azy
D.sad and bored with her 1ife小题3:According to the passage,the siblings.
A.were talented in music
B.were interested in sports
C.were enthusiastic about writing
D.had the ability to draw very well小题4:In terms of time,what is the correct order of the things Christina did?
a.She graduated from Fordham.
b.Christina received Health Law Certificate.
c.Their first show was held at Montefiore Hospital.
d.She and her siblings entertained at the White House.
A.d,a,b,c
B.d,c,b,a
C.c,d,a,b
D.c,b,d,a
最佳答案:
小题1:D
小题2:A
小题3:A
小题4:C
答案解析:
略
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅