> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

PART THREE READING COMPREHENSION (30 point

时间:2024-04-17 22:16:24 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「PART THREE READING COMPREHENSION (30 point」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/453074.html
题目内容:

PART THREE READING COMPREHENSION (30 points)

Directions: There are 3 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should choose the answer that fits best according to the information given in the passage.

A

One dark and stormy night, an elderly man and his wife entered the hall of a small hotel in Philadelphia, hoping to get room for the night.

The clerk, a friendly man with a beautiful smile, explained that there we

PART THREE READING COMPREHENSION (30 point
re three co nferences in town. “All of our rooms are taken,” the clerk said, “but I can't send a nice couple like you into the rain at one o’clock in the morning. Would you perhaps be willing to sleep in my room? It’s not a suite(套房), but it will be good enough to make you comfortable for the night.” The couple agreed.

As the elderly man paid the bill the next morning, he told the clerk, “You are the kind of person who should be the boss of the best hotel in the United States. Maybe someday I’ll build one for you.” The clerk looked at them and smiled. The three of them had a good laugh.

Two years passed. The clerk had almost forgotten the incident when he received a letter from the elderly man, asking the clerk to pay him a visit. The elderly man met him in New York, and led him to the corner of the Fifth Avenue and 34th Street. He then pointed to a great new building there, a reddish stone one with watchtowers(塔楼) thrusting up to the sky, and told the clerk that it was the hotel he had just built for him。

That wonderful building was the original Waldorf-Astoria Hotel. And this young clerk whose names was George C. Boldt never foresaw the return of events that would lead him into the manager of one of the world's most attractive hotels.

56 .When the elderly couple left the hotel, they .

A. tried to make the clerk pleased

B. wanted to build the same hotel in the future

C. hoped that the clerk would replace the boss of the hotel

D. thought the clerk was talented in managing hotels

57. Why did the elderly man build a hotel for the clerk?

A. He was grateful to the clerk. B. They had a bet(打赌) at first.

C. He wanted to fool the clerk. D. He wanted to sell the hotel.

58. According to the text, the clerk .

A. helped the couple because he thought they were poor

B. hoped that the old couple could give him a large amount of money

C. didn't expect to receive things in return from the old couple

D. became rich, thanks to his own efforts

59. From the text, we can infer that .

A. anybody can be a successful manager B. old people are always very rich

C. good luck is always waiting for lucky people D. kindness can bring a good return

60. What do you think of the clerk?

A. He was willing to help. B. He was very attractive.

C. He tried to make money for his hotel. D.

PART THREE READING COMPREHENSION (30 point
He liked making friends

最佳答案:

小题1:D

小题2:A

小题3:C

小题4:D

小题5:A

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。