> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Scientists in the United States say plant

时间:2024-04-17 21:08:15 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Scientists in the United States say plant」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/452157.html
题目内容:

Scientists in the United States say plant life has increased on Earth in the past twenty years and that in every area of plant growth the increase is the result of weather conditions.

Eight scientists from across the Uni

Scientists in the United States say plant
ted States did the study. The space agency NASA and the Department of Energy paid for it. The findings were published in the magazine Science.

The researchers spent one and a half years examining weather satellite information. The information was recorded from 1982 to 1999. That period was one of the warmest on record. Researchers found that rainfall generally increased during that time.

The satellites measured the number of leaves on plants and the amount of sunlight taken in. The scientists used that information to estimate what is called net primary production. This is total amount of carbon stored in land plants.

The scientists report a 6% increase in stored carbon since 1982. They say gains were high in equatorial areas, especially around the Amazon River in South America. The area alone had a 1% increase in the net primary production.

Ramakrishna Nemani of the University of Montana in Missoula headed the study. He says reduced cloud cover led to growth in Amazon area. He also says the lack of clouds allowed more sunlight to get through. More sunlight meant increases in photosynthesis(光合作用). That is the process by which plants use energy from sunlight to produce the chemicals they need to grow.

Northern Canada, the north-central United States and northern Europe were second in increased plant growth. Ramakrishna Nemani says a rise in temperature helped plants there.

All together, the report says 25% of areas of plant life on Earth experienced increases. But the scientists also note increase in the number of people on Earth and carbon dioxide levels in the atmosphere. Ranga Myneni of Boston University in Massachusetts, another study scientist says humans use about half the net primary production on Earth. And he notes that the world population grew by 36% during the period of time studied.

小题1:Which of the following is in charge of the study?

A.The spa

Scientists in the United States say plant
ce agency NASA of the US.

B.The Department of Energy of the US.

C.Ramakrishna Nemani in Missoula.

D.Ranga Myneni in Massachusetts.小题2:What’s the main cause of the plant growth put forward by the study?

A.Growth in population.

B.Regional features.

C.Seasonal variation.

D.Weather conditions小题3: Why do scientists believe that reduced cloud cover has led to the plant growth in the Amazon area?

A.Because plants could take in more sunlight.

B.Because plants could get more rainfall.

C.Because plants could enjoy cooler air.

D.Because plants suffer less from natural disasters.小题4: Which of the following descriptions about the years from 1982 to 1999 is TRUE?

A.It was the warmest on record.

B.Rainfall decreased little by little.

C.World population grew by 25%.

D.Stored carbon increased by 6%.

最佳答案:

小题1:C

小题2:C

小题3:A

小题4:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。