> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

London has more than nine million visitors

时间:2024-04-17 19:35:16 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「London has more than nine million visitors」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/450904.html
题目内容:

London has more than nine million visitors every year. They come and visit some of the most famous places in England: Big Ben, the Tower of London and the River Thames.

You can see some of the most interesting places in London by getting on the tour buses. Or you can take a ride on the London Eye. This large wheel slowly takes you 135m above the River Thames.

The River Thames is London’s main waterway. It has shaped the capital’s landscape, history and geography. So one of the best ways of knowing more about the city is to take a trip along the river.

The clock tower of the Houses of Parliament, Big Ben, has become one of the main symbols of London. The sound of the bell, which you can hear at the beginning of many television and radio programmes, has become well-known throughout the nation.

No visit to London is complete without a look at the Tower of London, in the eastern part of the city. After Big Ben, the Tower may be London’s most visited tourist spot. Directly south is Tower Bridge, which is more than100 years old.

Along all the palaces in London, Buckingham Palace is the most famous. It has been the main London home of the royal family since Queen Victoria moved there in 1873. You can visit some of the rooms in August and September. And most mornings of the year you can watch the soldiers

outside changing the guard.

about one hour by train out of London is the Tower of Windsor. Here you can visit another of the Queen’s homes-Windsor Castle. There was a fire in 1992 and many of the rooms were badly burned. But now they are full of beautiful pictures, tables and chairs again.

Sightseeing in London is great, but it can get very tiring. So, the best way to start the day is to fill up with an English breakfast.

You can buy an English breakfast in nearly every hotel, and at many restaurants and cafes. An English pub is a good place to stop for lunch and a drink. You can get hot or cold food and try one of England’s many ales(浓啤酒). Fish and chips are also a traditional English meal. So look out for fish and chip shops in cities as well as by the sea.

Or you can sit outside one of the many roadside pubs and cafes in London, and simply watch the busy world go by.

小题1:We can learn from the text that ____________.

A.Windsor Castle has been rebuilt

B.the Big Ben can be heard everywhere in London

C.only some of the hotels in England serve breakfast.

D.the London Eye can carry you where you like to go小题2: Which place may be London’s most visited tourist spot?

A.Buckingham Palace

B.The Tower of London

C.Big Ben

D.The River Thames小题3:If you go to London in December, you will not be able to ___________

A.visit Windsor Castle

B.tour the Buckingham Palace

C.tour the city along the River Thames

D.watch the soldiers outside the Buckingham Palace changing guards.小题4:The underlined word “landscape” (paragraph 3) is closest in meaning to _________.

A.sights

B.interests

C.characteristics

D.culture小题5:The whole passage mainly introduces the ________________.

A. tourism in London B. tourists in London

B. history in London D. sightseeing in London

最佳答案:

小题1:A

小题2:C

小题3:B

小题4:A

小题5:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。