> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Jenny went to visit her friends in New Yor

时间:2024-03-14 00:28:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Jenny went to visit her friends in New Yor」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/448119.html
题目内容:

Jenny went to visit her friends in New York last weekend. Her friends met her at the airport on Friday afternoon and drove her to the hotel. They had dinner at a Chinese restaurant and went to see a film after that.

 Jenny and her friends set out early on Saturday morning for a farm and stayed there until Sunday morning. During their stay, they went fishing and swimming in the small river on the farm. They played football in the field and enjoyed a big meal around a camp fire(篝火), singing and dancing till late into the night.

 Nobody could get up early on Sunday morning. So when they got back to New York City, it was about three o’clock in the afternoon. They drove right to the airport because Jenny didn’t want to miss her plane back home. Jenny only stayed in New York for two nights but she had a great time with her friend.

小题1:Jenny went to New York________.

A.to do some shopping

B.to see her friends

C.to spend her summer holiday

D.to find a job小题2:How did Jenny get to New York?

A.By train.

B.By bus.

C.By plane.

D.On foot.小题3:Where did Jenny and her friends go on Saturday?

A.To the farm.

B.To the Chinese restaurant.

C.To the airport.

D.To the railway station.小题4:When did Jenny go back home?

 

A.On Saturday afternoon.

B.On Sunday morning.

C.On Saturday evening.

D.On Sunday afternoon.

最佳答案:

小题1:B

小题2:C

小题3:A

小题4:D

答案解析:

小题1:B 细节题。根据第一段第一句Jenny went to visit her friends说明他是去看哦用的,故B正确。

小题2:C 推理题。根据第二句Her friends met her at the airport on Friday afternoon and drove her to the hotel.朋友到机场去接他,说明他是坐飞机去的,故C正确。

小题3:A 细节题。根据第二段1,2行Jenny and her friends set out early on Saturday morning for a farm and stayed there until Sunday morning说明在周六他们是在一个农场里度过的,故A正确。

小题4:D 推理题。他是在周五去纽约的,根据最后一段说明周六一天都在农场,周日上午才起来,下午回机场,说明他在周日的晚上回家的。故D正确。

点评:文章介绍了Jenny在周末去纽约看朋友的经历。本文比较简单,要求考生抓文章细节理解,提高研读能力。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。