I was 230 pounds this spring and I decided
时间:2024-03-13 22:40:12 栏目:学习方法
题目内容:
I was 230 pounds this spring and I decided to get down to a healthier 200.In a house full of food,including snacks bought for my 7yearold sons,I had a hard time cutting calories. Then I noticed my neighbors were having diet meals (减肥餐).I decided to do the same,knowing I would never be able to stick to a diet if I had to do the buying and cooking myself. I was looking for food that I could afford but I might take a diet more seriously if it hurt me in the wallet.
After online searches,I decided to compare the offerings of four companies:Zone Manhattan,Chefs Diet,NuKitchen and eDiets. All four would send the meals to my door. Three send food daily,while eDiets sends a large package once a week. There were dozens of companies I could have chosen.Research suggests that the economic crisis has made diet programs less tempting.Consumers prefer doityourself diets with foods bought from the supermarket.
NuKitchen regards itself as the “personal chef”.I ordered the fiveday plan ($230.53) and the taste was disappointing. I neither lost nor gained weight on the food.
eDiets promises “healthy,delicious meals sent to your door”.I ordered five breakfasts,five lunches and five dinners. My total cost was $119.70,or less than $25 a day. Overall,the food from eDiets was better than that from NuKitchen.
Chefs Diet charged $380.99 for seven days,making it the most expensive of the four services.I never tasted anything terrible,but I never tasted anything that made me want to renew for a second week.
Zone Manhattan charged $349.80,with tax,for a week’s supply of food,or about $50 a day.I liked the food so much that I lost six pounds in the first four days on the diet.
小题1:When the author began to have diet meals,she________.
A.was 200 pounds
B.didn’t have any children
C.worked as a cook in a company offering diet meals
D.didn’t believe she could stick to a diet if she had to cook herself小题2:What does the underlined word “tempting” in Paragraph 2 mean?
A.Attractive.
B.Expensive.
C.Delicious.
D.Useful.小题3:Which of the four companies’ food cost the least daily?
A.Zone Manhattan’s.
B.Chefs Diet’s.
C.NuKitchen’s.
D.eDiets’.小题4:We can learn from the passage that________.
A.the author gained weight on the food from Nukitchen
B.the author would choose the food of Zone Manhattan
C.the food from eDiets was the worst of the four
D.Zone Manhattan sends food once a week
最佳答案:
小题1:D
小题2:A
小题3:D
小题4:B
答案解析:
者决定吃减肥餐,选了四家送减肥餐的公司,一起去看看这四家公司的情况吧!
小题1:D 细节题。 根据I decided to do the same,knowing I would never be able to stick to a diet if I had to do the buying and cooking myself.
小题2:A 词义猜测题。根据后边的Consumers prefer do-it-yourself diets with foods bought from the supermarket.可知由于经济危机减肥餐不再那么“吸引人”了。
小题3:D细节理解题。eDiets一天的餐费不到$25,与其他的相比较是最低的。
小题4:B 推理判断题。根据最后一段I liked the food so much that I lost six pounds in the first four days on the diet.可推出作者可能会选Zone Manhattan送减肥餐。
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅