> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I was 230 pounds this spring and I decided

时间:2024-03-13 22:40:12 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I was 230 pounds this spring and I decided」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/446655.html
题目内容:

I was 230 pounds this spring and I decided to get down to a healthier 200.In a house full of food,including snacks bought for my 7­year­old sons,I had a hard time cutting calories. Then I noticed my neighbors were having diet meals (减肥餐).I decided to do the same,knowing I would never be able to stick to a diet if I had to do the buying and cooking myself. I was looking for food that I could afford but I might take a diet more seriously if it hurt me in the wallet.

After online searches,I decided to compare the offerings of four companies:Zone Manhattan,Chefs Diet,Nu­Kitchen and eDiets. All four would send the meals to my door. Three send food daily,while eDiets sends a large package once a week. There were dozens of companies I could have chosen.Research suggests that the economic crisis has made diet programs less tempting.Consumers prefer do­it­yourself diets with foods bought from the supermarket.

Nu­Kitchen regards itself as the “personal chef”.I ordered the five­day plan ($230.53) and the taste was disappointing. I neither lost nor gained weight on the food.

eDiets promises “healthy,delicious meals sent to your door”.I ordered five breakfasts,five lunches and five dinners. My total cost was $119.70,or less than $25 a day. Overall,the food from eDiets was better than that from Nu­Kitchen.

Chefs Diet charged $380.99 for seven days,making it the most expensive of the four services.I never tasted anything terrible,but I never tasted anything that made me want to renew for a second week.

Zone Manhattan charged $349.80,with tax,for a week’s supply of food,or about $50 a day.I liked the food so much that I lost six pounds in the first four days on the diet.

小题1:When the author began to have diet meals,she________.

A.was 200 pounds

B.didn’t have any children

C.worked as a cook in a company offering diet meals

D.didn’t believe she could stick to a diet if she had to cook herself小题2:What does the underlined word “tempting” in Paragraph 2 mean?

A.Attractive.

B.Expensive.

C.Delicious.

D.Useful.小题3:Which of the four companies’ food cost the least daily?

A.Zone Manhattan’s.

B.Chefs Diet’s.

C.Nu­Kitchen’s.

D.eDiets’.小题4:We can learn from the passage that________.

A.the author gained weight on the food from Nu­kitchen

B.the author would choose the food of Zone Manhattan

C.the food from eDiets was the worst of the four

D.Zone Manhattan sends food once a week

最佳答案:

小题1:D

小题2:A

小题3:D

小题4:B

答案解析:

者决定吃减肥餐,选了四家送减肥餐的公司,一起去看看这四家公司的情况吧!

小题1:D 细节题。 根据I decided to do the same,knowing I would never be able to stick to a diet if I had to do the buying and cooking myself.

小题2:A 词义猜测题。根据后边的Consumers prefer do­-it­-yourself diets with foods bought from the supermarket.可知由于经济危机减肥餐不再那么“吸引人”了。

小题3:D细节理解题。eDiets一天的餐费不到$25,与其他的相比较是最低的。

小题4:B 推理判断题。根据最后一段I liked the food so much that I lost six pounds in the first four days on the diet.可推出作者可能会选Zone Manhattan送减肥餐。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。