> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Three Boys and a DadBrad closed the door s

时间:2024-03-13 21:51:00 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Three Boys and a DadBrad closed the door s」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/445973.html
题目内容:

Three Boys and a Dad

Brad closed the door slowly as Sue left home to visit her mother. Expecting a whole day to relax, he was thinking whether to read the newspaper or watch his favorite TV talk show on his first day off in months. “This will be like a walk in the park,” he’d told his wife. “I’ll look after the kids, and you can go visit your mom.”

Things started well, but just after eight o’clock, his three little “good kids”—Mike, Randy, and Alex—came down the stairs in their night clothes and shouted “breakfast, daddy.” When food had not appeared within thirty seconds, Randy began using his spoon on Alex’s head as if it were a drum. Alex started to shout loudly in time to the beat(节拍). Mike chanted “Where’s my toast, where’s my toast” in the background. Brad realized his newspaper would have to wait for a few seconds.

Life became worse after breakfast. Mike wore Randy’s underwear on his head. Randy locked himself in the bathroom, while Alex shouted again because he was going to wet his pants. Nobody could find clean socks, although they were before their very eyes. Someone named “Not Me” had spilled a whole glass of orange juice into the basket of clean clothes. Brad knew the talk show had already started.

By ten o’clock, things were out of control. Alex was wondering why the fish in the jar refused his bread and butter. Mike was trying to show off his talent by decorating the kitchen wall with his color pencils. Randy, thankfully, appeared to be reading quietly in the family room,but closer examination showed that he was eating apple jam straight from the bottle with his hands. Brad realized that the talk show was over and reading would be impossible.

At exactly 11:17, Brad called the daycare centre (日托所).“I suddenly have to go into work and my wife’s away. Can I bring the boys over in a few minutes?” The answer was obviously “yes” because Brad was smiling.

小题1:When his wife left home. Brad expected to .

A.go out for a walk in the park

B.watch TV talk show with his children

C.enjoy his first day off work

D.read the newspaper to his children小题2:Which of the following did Randy do?

A.Drawing on the wall

B.Eating apple jam

C.Feeding the fish.

D.Reading in a room小题3:Why did Brad ask the daycare centre for help?

A.Because he wanted to clean up his house.

B.Because he suddenly had to go to his office

C.Because he found it hard to manage his boys home.

D.Because he had to take his wife back小题4:This text is developed .

A.by space

B.by comparison

C.by process

D.by time

最佳答案:

小题1:C

小题2:B

小题3:C

小题4:D

答案解析:

文章讲述了一位父亲和三个孩子在一起的一天,三个孩子让这位父亲筋疲力尽。

小题1:C 细节题。根据第一段第二句Expecting a whole day to relax,可知C正确。

小题2:B 细节题。根据倒数第二段倒数2,3行closer examination showed that he was eating apple jam straight from the bottle with his hands.可知B正确。

小题3:C 推理题。根据文章2,3,4三段内容可知三个孩子闹出了很多麻烦,让给他筋疲力尽,感觉自己无法管理好三个孩子,故C正确。

小题4:D 文章正是按照事情发生的时间顺序来组织的。故D正确。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。