> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

A gentle wind blew through Jennifer's hair

时间:2024-03-13 19:44:00 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「A gentle wind blew through Jennifer's hair」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/444445.html
题目内容:

A gentle wind blew through Jennifer's hair.The golden red sun was 46.She was on the beach,looking up at the ball.She was amazed by its 47,deep red in the middle, 48fading into yellow. She could hear nothing but the 49and the seagulls flying up above in the sky.

The atmosphere 50her.After all she had been through,this is what she 51.“ It’s getting late,”she thought,“I must go home,my parents will be 52where I am.”She wondered how her parents would react,when she got home after the three days she was 53 .

The sun had set by now and it was getting 54.She tried to imagine having her favorite 55on until she saw her front door It seemed different. 56had taken care of the outside garden for days.She was 57: her father was usually so strict about keeping everything clean and tidy, and now…It all seemed 58.She couldn't understand what was going on.

She entered the 59.First,she went into the kitchen where she saw a(n) 60written by her father.It said:“Dear Ellen,there is some coffee ready, I went 61.”Ellen was her mother but—where was she? On the right side of the hallway was her 62room.She went in.Then she saw her mother, lying on the bed sleeping.Her 63looked so tired,as if she hadn’t 64for days.She was really pale.Jenny just fell asleep beside her.When Jennifer woke up she found something 65.She was in her cosy bed in her nightclothes.

It felt so good being back home.Suddenly she heard a voice.“Are you feeling better now, dear? You know you got us very, very scared.”

小题1:

A.rising

B.setting

C.shining

D.smiling小题2:

A.shape

B.shadow

C.size

D.color小题3:

A.quickly

B.partly

C.softly

D.probably小题4:

A.waves

B.boats

C.trees

D.sands小题5:

A.relaxed

B.puzzled

C.disappointed

D.interrupted小题6:

A.understood

B.considered

C.needed

D.regretted小题7:

A.discussing

B.finding

C.asking

D.wondering小题8:

A.alive

B.asleep

C.missing

D.hardworking小题9:

A.sunny

B.warm

C.cold

D.cloudy小题10:

A.glasses

B.hat

C.skirt

D.jacket小题11:

A.Somebody

B.Nobody

C.Mother

D.Father小题12:

A.shocked

B.scared

C.exhausted

D.comforted小题13:

A.beautified

B.rearranged

C.deserted

D.destroyed小题14:

A.garden

B.bedroom

C.yard

D.house小题15:

A.book

B.note

C.article

D.poste小题16:

A.1ooking

B.working

C.fishing

D.sightseeing小题17:

A.own

B.parents’

C.sister’s

D.brother’s小题18:

A.gesture

B.body

C.face

D.eyes小题19:

A.studied

B.slept

C.exercised

D.moved小题20:

A.different

B.new

C.precious

D.dangerous

最佳答案:

小题1:B

小题2:D

小题3:C

小题4:A

小题5:A

小题6:C

小题7:D

小题8:C

小题9:C

小题10:D

小题11:B

小题12:A

小题13:C

小题14:D

小题15:B

小题16:B

小题17:B

小题18:C

小题19:B

小题20:A

答案解析:

本文讲述了一个女孩在失踪三天后回到家中,发现父母为了找他而筋疲力尽,但却没有责怪她的故事。

小题1:动词辨析。根据第三段的The sun had set,可知答案为B.

小题2:名词辨析。根据后面所写的颜色,可知是color.

小题3:形容词辨析。红色慢慢地变成黄色,因为太阳落山是很慢的。

小题4:上下文串联。从上文可知,女孩在海边,故应选A.

小题5:动词辨析。这样的气候是他很舒服,其余均不符合语境。

小题6:动词辨析。根据句意,在经历了所有这些事情后,这就是她所需要的。

小题7:动词辨析。父母亲一定很想知道(wonder)她在哪里。

小题8:动词辨析。在她失踪(missing)三天之后回到家,他想知道父母的反应。

小题9:形容词辨析。天黑了,当然变得越来越冷了。

小题10:名词辨析。因为冷,她想象着自己穿着夹克衫。have…on穿着

小题11:不定代词辨析。她失踪后,没有人(nobody)再去照顾花园。

小题12:形容词辨析。父亲一向对花园的干净和整洁很严格。所以看到花园几天没修理,她感到很惊讶。

小题13:形容词辨析。花园没人照顾,似乎被遗弃了(deserted).

小题14:名词辨析。前面提到她看到了前门,所以现在走进家里(house).

小题15:名词辨析。根据后面的内容可知,这是父亲给母亲留的便条。

小题16:动词辨析。父亲应该去工作,而不是去钓鱼或观光。

小题17:上下文串联。根据后面妈妈睡在房间,可只是父母亲的房间。

小题18:名词辨析。母亲面容(face)憔悴。

小题19:常识题。母亲看上去很累,好像好几天为睡觉了。

小题20:形容词辨析。她在母亲旁边睡下,而醒来时发现自己穿着睡衣睡在自己的床上,所以是different.

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。