> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Each spring brings a new wildflower bloomi

时间:2024-03-13 18:37:27 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Each spring brings a new wildflower bloomi」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/443556.html
题目内容:

Each spring brings a new wildflower blooming in the fields along the highway I travel daily to work.

Each spring brings a new wildflower bloomi

There is one particular blue flower that has always caught my eye. I've noticed that it blooms only in the morning hours. The afternoon sun is too warm for it. Every day each year for about two weeks, I see those beautiful flowers.

This spring, I started a wildflower garden in my yard. I can look out of the kitchen window while doing the dishes and see the flowers. I've often thought that those lovely blue flowers from the fields would look great in that bed alongside other wildflowers.

Every day I drove past the flowers, thinking, "I'll stop on my way home and dig them." "Gee, I don't want to get my good clothes dirty…" Whatever the reason, I never stopped to dig them. My husband even gave me a tool one year for that expressed purpose.

One day on my way home from work, I was saddened to see that the highway department had cleared up the fields and the pretty blue flowers were gone. I thought to myself, "Way to go, you waited too long. You should have done it when you first saw them blooming this spring. "

A week ago we were shocked and saddened to learn that my oldest sister-in-law has a cancer. She is 20 years older than my husband and unfortunately, because of age and distance, we haven't been as close as we all would have liked.

I couldn't help but see the connection between the pretty blue flowers and the relationship between my husband's sister and us. I do believe that God has given us some time left to plant some wonderful memories that will bloom every year for us.

And yes, if I see the blue flowers again, I'm sure I'll stop and transplant them to my wildflower garden.

小题1:How long might the blue flower bloom in spring?

A.about two weeks.

B.The whole season.

C.about one week.

D.The whole day.小题2:Where did the writer want to transplant the flowers?

A.Across the fields.

B.Along the highway.

C.In the garden.

D.Outside the yard.小题3:Which of the following is NOT true about the writer's sister-in-law?

A.She is seriously ill.

B.She is twenty years old.

C.She lives far away from the writer.

D.She is not in close touch with the writer.小题4:What does the writer want to tell us?

A.Value now and don't lose chances.

B.Visit our relatives only after they get ill.

C.Refresh our wonderful moments every year.

D.Plant flowers and don't enjoy them in the field.

最佳答案:

小题1:A

小题2:C

小题3:B

小题4:A

答案解析:

小题1:细节理解题。结合Every day each year for about two weeks, I see those beautiful flowers可知答案。

小题2:推理判断题。结合第三段内容可知答案。

小题3:细节理解题。结合She is 20 years older than my husband可知答案。

小题4:写作目的题。作者通过自己的经历告诉大家:花开堪折直须折,莫待花谢时。别错过机会。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。