> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mo

时间:2024-03-13 16:45:23 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mo」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/442003.html
题目内容:

The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mother was asleep. only the sound of the big freezer broke the

The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mo
quiet. He dreamt of the cav
The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mo
e last night. The purring (轻微颤动声) of the freezer had been the sea.

Tim pulled on a sweater and put some apples into his schoolbag. It was too early for breakfast. He’d eat after he’d been through the cave, sitting on the rocks and staring at the sea.

He wished he had a proper pack. His schoolbag would have to do. What else? Sandwiches—but his mother might wake up if he started pulling out bread for sandwiches, she’d want to know why he had to leave so early. He settled for some biscuits, and left a note stuck to the table:

Gone to Michael’s. Back tonight. Tim.

The sky was high and soft and light outside, though the sun still wasn’t up. Even the highway up the hill wa

The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mo
s quiet as he made his way down the street. The wind from the sea was fresh and sweet.

The sand hills still breathed heat from yes

The house was quiet at 5 a.m. and Tim’s mo
terday’s sun, though the top of the sand was cool. He ran down to the beach impatiently, but there was no one, just dry sand dancing in the early wind and seabirds marching up and down watching the waves. The light changed suddenly. The first rays of sunlight stretched across the sea. The sun was pushing its way over the edge of the world.

Over the first rocks, along to the point, Tim glanced back. The beach was still empty. The sun sailed higher in the sky.

He could see the cave now, even darker in the morning light. The sand turned silver then dark gold as the water flowed away from it. He had to force himself to go closer. Why was it so much more mysterious now? But it would be silly to go back now after so much trouble. He needn’t go in all the way...

小题1:.What did Tim do at the beginning of the story?

A.He left the house quietly.

B.He had breakfast at home

C.He left a note on the freezer.

D.He put a sweater in his schoolbag.小题2:.“He settled for some biscuits” in paragraph 3 means that Tim ___.

A.had to leave the biscuits on the table

B.liked biscuits better than sandwiches

C.had to take biscuits instead of sandwiches

D.could only find some biscuits in the kitchen小题3:.What made it possible for Tim to see the entry to the cave?

A.The height of the first rocks

B.The ups and downs of the waves

C.The change in the position of the sun.

D.The vast stretch of the sunlit beach小题4:.Which of the following statements is TRUE according to the story?

A.The sea looked like a piece of gold.

B.Seabirds flew away when Tim arrived.

C.Tim was the only person on the beach.

D.The sky got dark as Tim reached the cave.小题5:.. In the story, Tim’s mood changed from ___.

A.loneliness to craziness

B.anxiousness to excitement

C.helplessness to happiness

D.eagerness to nervousness

最佳答案:

小题1:.A

小题1:.C

小题1:.C

小题1:.C

小题1:.D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。