> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Over many years, there has been an increas

时间:2024-03-13 15:16:58 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Over many years, there has been an increas」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/440793.html
题目内容:

Over many years, there has been an increase in the population of towns in many countries, as millions of people have moved from the villages in search of better jobs and facilities (设施), in the hope of getting a higher standard of living. This development has led to huge expansions of towns both upwards into the sky and outwards into the surrounding countryside. In spite of all the efforts of governments and private businesses, many areas still suffer from a serious shortage of housing.

Now, a new idea has been put forward which will utilize (利用 vt.) areas which have no other obvious commercial potential (商业潜能). These are the ponds, small lakes, disused docks (码头), and other areas of water, many of which can be found near, or even in the suburbs (郊区) of big towns.

A new style of construction has been designed which will provide a house for less than half the cost of the normal building. The main saving is, of course, the land, because the new houses will float on water. There will be no need for foundations; instead the house will be built on a frame (框架) made of steel which is expected to cost about £5,000. Above this the builders will make a house with two, three, or four bedrooms and all the usual modern conveniences, as well as a roof garden. Each house will be joined to the main services supplying water, g

Over many years, there has been an increas
as, and electricity and they will have a vacuum sewage disposal (真空污水处理) system. All the servic
Over many years, there has been an increas
e l inks will have enough flexibility (灵活性) to allow for small differences in the water level caused by wet a
Over many years, there has been an increas
nd dry periods of weather.

The first houses to be built are expected to cost between £20,000 and £30,000 according to size and it is already clear that there is a very good potential market for the new system. As the cost is comparatively low, young people and common citizens would like to buy.

小题1:So many people have moved into towns because _______.

A.they enjoy the facilities

B.they expect to live a better life

C.they expect to get better jobs

D.there is a shortage of jobs in villages小题2:What is the main advantage of the new idea?

A.It will help relieve(缓解)the housing shortage.

B.It will utilize disused areas of water.

C.It will provide jobs.

D.It will help the suburbs.小题3:The new houses will be built on­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_______.

A.waterside areas

B.a stone foundation

C.lakes and rivers

D.a steel frame小题4:The price of the new houses will _______.

A.encourage private and government builders

B.attract ordinary people in the towns to buy

C.vary in different areas according to the policy

D.help the housing market in the countryside

最佳答案:

小题1:.B

小题1:.A

小题1:.D

小题1:.B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。