The Coalition for the Homeless is an organ
时间:2024-03-13 14:38:22 栏目:学习方法
题目内容:
The Coalition for the Homeless is an organization that seeks to address the needs of the homeless population in the United States. It is a network of offices, some of which provide food and houses for the homeless population, and some of which fight for the passing of laws that of over two hundred million people living in the United States,up to three million are homeless—and the number is still growing. Since the late 1970s,fast rising house prices,large cuts in government supported housing programs, and economic recession(经济衰退)have made it impossbile for many Americans to meet housing costs. Sadly, this has resulted in a number of persons being forced to leave their homes and/or unable to find new affordable homes. According to another research,families with children appear to be the fastest-growing part of the homeless population, making up 39% of it.The old idea of a homeless person,that of the single man who gets drunk all the time,is no longer true. A much lager part of the population now finds itself homeless. Even worse, once a person becomes homeless, he often finds it impossible to find a job,since most employers require anyone who wants a job from them to provide a home address on a job applicaton.
小题1:
The word “address” in the first line probably means .
A.talk about
B.deal with
C.fight for
D.write to小题2:
How many people are homeless in the U.S. according to the Coalition studies?
A.39% of the population.
B.200 million people.
C.about 3 million people.
D.about one-fifth of the population.小题3:
Homeless people often have difficulty finding a job because________.
A.they have no home addresses
B.they mostly have a drinking problem
C.they aren't supported by government programs
D.they often don't have enough work experience小题4:
What is the main cause of the rising number of the homeless in the U.S.?
A.The passing of new housing laws.
B.The fast growth of family size.
C.The slow construction of houses.
D.The ever-rising price of housing.
最佳答案:
小题1:B
小题2:C
小题3:A
小题4:D
答案解析:
小题1:猜测词义题。由后文It is a network of offices, some of which provide food and houses for the homeless population, and some of which fight for the passing of laws that of over two hundred million people living in the United States,可得出选B。
小题2:细节题,由up to three million are homeless可得出C。
小题3:细节题,由he often finds it impossible to find a job,since most employers require anyone who wants a job from them to provide a home address on a job applicaton.可知。
小题4:细节题,由fast rising house prices,large cuts in government supported housing programs, and economic recession(经济衰退)可知选D。
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅