> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Zoe Chambers was a successful PR (Public R

时间:2024-03-13 13:30:58 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Zoe Chambers was a successful PR (Public R」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/439308.html
题目内容:

Zoe Cha

Zoe Chambers was a successful PR (Public R
mbers was a successful PR (Public Relations) co nsultant (顾问) and life was going well—she had a great job, a beautiful flat and a busy social life in London. Then one evening in June last year, she received a text message telling her she was out of work. “The first two weeks were the most difficult to live through,” she said. “After everything I’d done for the company, they dismissed me by text
Zoe Chambers was a successful PR (Public R
! I was so angry and I just didn’t feel like looking for another job. I hated everything a bout the city and my life.”

Then, Zoe received an invitation from an old school friend, Kathy, to come and stay. Kathy and her husband, Huw, had just bought a farm in northwest Wales. Zoë jumped at the chance to spend a weekend away from London, and now, ten months later, she is still on the farm.

“The moment I arrived at Kathy’s farm, I loved it and I knew I wanted to stay,”said Zoe.“Everything about my past life suddenly seemed meaningless.”

Zoe has been working on the farm since October of last year and says she has no regrets. “It’s a hard life, physically very tiring,” she says.“In London I was stressed and often mentally exhausted. But this is a good, healthy tiredness. Here, all I need to put me in a good mood is a hot bath and one of Kathy’s wonderful dinners.”

Zoe says she has never felt bored on the farm. Every day brings a new experience. Kathy has been teaching her how to ride a horse and she has learnt to drive a tractor. Since Christmas, she has been helping with the lambing—watching a lamb being born is unbelievable, she says,“It’s one of the most moving experiences I’ve ever had. I could never go back to city life now.”

小题1: When she worked as a PR consultant in London, Zoë thought she lived a life.

A.meaningless

B.tough

C.boring

D.satisfying小题2: The most important reason why Zoe went to visit Kathy’s farm is that .

A.Kathy persuaded her to do so

B.Zoe lost her job as a PR consultant

C.Zoe got tired of the city life

D.Zoe loved Wales more than London小题3: How does Zoe feel about the country life according to the passage?

A.Physically tiring but rewarding.

B.Romantic and peaceful.

C.Mentally exhausting but healthy.

D.Tiresome and troublesome小题4: Which of the following is closest to the main idea of the passage?

A.A friend in need is a friend indeed.

B.A misfortune may turn out a blessing.

C.Kill two birds with one stone.

D.Where there is a will, there is a way.

最佳答案:

小题1:D

小题1:B

小题1:A

小题1:B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。