> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

On March 5, 2009, Michael Jackson stood in

时间:2024-03-13 13:27:50 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「On March 5, 2009, Michael Jackson stood in」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/439265.html
题目内容:

On March 5, 2009, Michael Jackson stood in front of crowds of fans.Before screaming fans, he pronounced with pumping arms: "This is it!"

A

On March 5, 2009, Michael Jackson stood in
few mo nths later, Jackson was dead.With the late pop star’s return to radio, television and the cultural events, Forbes judges that Jackson has made $90 million since his death June 25.This figure is ba sed on his royalties(版税) from album sales, radio play, rights to his name and royalties from his stock in the Sony/ATV music catalog (编目权).

Jackson's music was his most easily-seen source in the last months.“Nothing increases the value of an artist than death ...an untimely death,” says Barry Massarsky, a music industry economist.

The music's immediate value was clear.Since June, Jackson has sold more than 5.9 million albums in the U.S.and another 4.5 million overseas.In the first weeks after his death, there were 5.6 million single downloads across North America, Europe and Australia.Jackson recently has three of the top 20 best-selling albums of the year in the US, according to Nielsen SoundScan.His 2003 hits album Number ones is the best seller of the year, beating Taylor Swift's Fearless.

More than 500,000 Jackson ringtones and 100,000 music videos were sold.In the week following his death, songs by The Jackson 5, The Jacksons and Michael were played over 100,000 times on the radio, according to Nielsen BDS.

Jackson's estate(遗产)will likely see more money by the end of this year, as it has rights to some of the profits from This Is It as well as the two-di

On March 5, 2009, Michael Jackson stood in
sc album of the same name.The estate will share 90% of the film profits with AEG.

Ticket sales from an exhibit opening in London will also contribute a likely profit.Hundreds of Jackson's personal belongings-his L.

A.Rolls Royce etc-will remain on show for three months at the O2 Arena for fans willing to shell out $25 for a view.

The pop singer bought ATV Publishing, for $47.5 million in 1985.Ten years later, he sold the catalog to Sony for $95 million and took a 50% stock in Sony/ATV, which is now worth about $1.7 to $2 billion.So he still owned half the Sony/ATV catalog at his death.

Jackson's future earning potential is based on his stock in valuable music as well as the value of his image(肖像).As many musicians, actors and artists before him, Jackson's fame could have a long tail on the market with allowable products, advertising and entertainment events.

小题1:What do Barry Massarsky’s words in Paragraph 3 imply?

A.Jackson died at the time as expected.

B.only at death can an artist become famous.

C.Jackson became more famous at death than when he was alive.

D.Jackson’s unexpected death raised his value as an artist immediately.小题2:All the fol

On March 5, 2009, Michael Jackson stood in
lowing is true EXCEPT that _____.

A.“This is it” is the last concert that Jackson gave

B.Jackson has sold 10.4 million albums since June

C.Jackson’s L.

A.Rolls Royce is now for show and will finally be sold

D.Jackson’s stock in music and his image will keep on earning money in the future

小题3:What can be inferred from the passage?

A.Jackson’s album Number ones beat Taylor Swift’s Fearless in 2003.

B.Taylor Swift’s Fearless is the second best seller of music albums of 2009.

C.AEG takes in more film profits from “This is it” than Jackson’s estate.

D.More Jackson’s music videos were sold than his ringtones right after his death.小题4:What is the main idea of the passage?

A.Why Michael Jackson’s music is so popular all over the world.

B.How Michael Jackson has earned $90 million in the months since his death.

C.What Michael Jackson's future earning potential is based on.

D.How much Michael Jackson earned in the first few months after his death.

最佳答案:

小题1:D

小题1:C

小题1:B

小题1:B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。