> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

A gentle breeze blew through Jennifer's ha

时间:2024-03-13 13:19:37 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「A gentle breeze blew through Jennifer's ha」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/439159.html
题目内容:

A gentle breeze blew through Jennifer's hair. The golden red sun was setting. She was on the beach, looking up at the fiery (火红的) ball. She was amazed by its color, deep red in the middle, softly fading into yellow. She could hear nothing but the waves and the seagulls flying up above in the sky.

The atmosphere relaxed her. After all she had been through, this was what she needed. "It's getting late," she thought, "I must go home. My parents will be wondering where I am."

She wondered how her parents would react, when she got home after the three days she was missing. She kept on walking, directing herself where she spent every summer holiday. The road was deserted. She walked slowly and silently. Just in a few hundred meters she would have been safe in her house.

It was really getting

A gentle breeze blew through Jennifer's ha
dark now. The sun had set a few minutes before and it was getting cold too. She wished she had her favorite sweater on: it kept her really warm. She imagined havin g it with her. This thought disappeared when she finally saw her front door. It seemed different. Nobody had taken care of the outside garden for a few days. She was shocked: her father was usually so strict a bout keeping everything clean and tidy, and now... It all seemed deserted. She couldn't understand what was going on.

She entered the house. First, she went into the kitchen where she saw a note written by her father. It said: "Dear Ellen, there is some coffee ready. I went looking." Ellen was her mother but-where was she? On the right side of the hallway was her parents' room. She went in. Then she saw her. Her mother, lying on the bed, was sleeping. Her face looked so tired, as if she hadn't slept for days. She was really pale. Jennifer would have wanted to wake her up but she looked too tired. So Jennifer just fell asleep beside her. When Jennifer woke up, something was different-she wasn't in her mother's room and she wasn't wearing the old clothes she ran away in. She was in her cozy bed in her pajamas.

It felt so good being back home. Suddenly she heard a voice, "Are you feeling better now, dear? You know you got us very, very scared."

小题1:Three days later Jennifer came back home.

A.at sunrise

B.at sunset

C.at night

D.at midday小题2: What does the underlined phrase "This thought" most probably m

A gentle breeze blew through Jennifer's ha
ean?

A.The idea of going back home.

B.Her anxiety about her parents.

C.The feeling of being warm in her favorite sweater.

D.The feeling of getting back home safely.小题3: Her father didn't take care of the garden because.

A.he was busy looking for her

B.he had to look after his wife

C.he was not strict with his job

D.he no longer enjoyed working in the garden小题4:

A gentle breeze blew through Jennifer's ha
最佳答案:

小题1:B

小题1:C

小题1:A

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。