> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

“There’s going to be one less boy in the r

时间:2024-03-13 13:08:02 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「“There’s going to be one less boy in the r」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/438998.html
题目内容:

“There’s going to be one less boy in the room!” The words rang in my ears as the criminal(罪犯) pointed his gun against my head. The floodgates opened and tears ran down my face. No one in the courtroom(法庭) moved. Everyone was held silent with fear. A few seconds passed and the criminal put down his gun, turning his back on me.

“Cut!” the director shouted with joy. One take! We had done the scene in just one take. Then all the people who acted in the film went off for lunch.

I got my food and joined them, and the criminal, who had moments before been so scary, took his seat beside me and told us many funny jokes. A table of adults surrounded me, but I was never uncomfortable talking with strangers. I worked with these people and they worked with me. We talked, we laughed, we got to know each other and sometimes we became friends. At the end of the day we all went our separate ways, but we had been drawn close by working together to make this play.

After the show was broadcast, my friends asked if I had been scared of the criminal. At first this sounded funny. He was, after all, a kind and intelligent man. Then I realized that they didn’t see that side of him. Television and films are about creating an alternate(交替的) life that appears real even if for a while. We had been successful in doing that. Even my friends, who knew the real me, were drawn in the make-believe world of our story.

Acting has helped me to feel comfortable in my own skin and in communicating with others. I feel relaxed during interviews and when leadership opportunities come. Change is not threatening(威胁) to me, and I am grateful for the chance to learn and to grow in knowledge and experience in my life.

小题1:

In the film, what was the manner of the author’s character when facing the criminal?

A.Brave and calm.

B.Anxious and terrified.

C.Shy and quiet.

D.Heroic and fearless.小题2:

We know from the passage that the author.

A.is a kind person

B.has realized his dream to be an actor

C.has a gift for film acting

D.has no experience in film acting小题3:

When they had lunch, the author .

A.was too afraid to sit beside the criminal

B.was unwilling to talk with the others

C.was laughing to tears by the criminal’s jokes

D.was comfortable communicating with others小题4:

Why could the author understand his friends’ questions?

A.He had a close relationship with his friends.

B.The actors performed so well that the audience accepted the story as true.

C.He thought it was normal for the audience to question the actors.

D.He thought they didn’t understand the process of film acting.小题5:

It can be inferred from the passage that.

A.the author felt lucky to play in the film

B.it wasn’t the first time that the author had acted in films

C.the author’s friends encouraged him to act in films

D.the author had a successful career because of this film

最佳答案:

小题1:B

小题1:C

小题1:D

小题1:B

小题1:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。