> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Benjamin Franklin only studied in school f

时间:2024-03-13 12:37:02 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Benjamin Franklin only studied in school f」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/438578.html
题目内容:

Benjamin Franklin only studied in school for two years. But he liked to read and write very much. once he discussed a question with his friend in letters. His father found the letters and read them. He felt Ben did not express himself well. Nor did Ben make his meaning clear. He agreed that his father was right, From then on, he paid more attention to the style of his writing so that he could write better

Benjamin Franklin only studied in school f
.

about that time he bought a copy of the British periodical(周刊) called The Spectator (《观察家》). He read it over and over. He thought the writing excellent, and wished, if possible, to write in the same style.

With this in mind, he studied some of the stories and made a note of the thought in each sentence. Then, a few days later, without looking at the magazine, he tried to write the stories. He tried to express each thought as fully as it had been expressed before. Then he compared his writing with the magazine. He found some of his faults in the compositions.

In this way he discovered he needed to know many more words. He felt that writing poetry would help him since that needed to use many different words which had the same meaning. So he turned some of the stories into poems; and after a time, he wrote them as stories again. He insisted on doing this for a long time.

He learned much from his efforts and went on to practise his writing. Then he became the first famous writer in American history.

小题1:Benjamin liked ______ very much when he was ______ .

A.languages; young

B.writing; young

C.writing; old enough

D.languages; old enough小题2:What did his father do to him?

A.He found his son’s letters written very well

B.He felt his son expressed himself very well

C.He told his son what he wrote wasn’t so good

D.He bought a copy of The Spectator for him小题3:How did Benjamin practise writing?

(1) He studied

Benjamin Franklin only studied in school f
the stories in the magazine and made notes.

(2) He rewrote some of the stories and tried to express their thought fully.

(3) He turned some stories into poems, and then turned them back again.

(4) He tried hard to publish his poems in the periodical The Spectator.

A.(1)(2)(3)

B.(2)(3)(4)

C.(1)(3)(4)

D.(1)(2)(4)

最佳答案:

小题1:B

小题1:C

小题1:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。