> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Banks are not ordinarily prepared to pay o

时间:2024-03-13 11:48:16 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Banks are not ordinarily prepared to pay o」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/437890.html
题目内容:

Banks are not ordinarily prepared to pay out all accounts(账,账户); they rely on depositors (储户) not to deman

Banks are not ordinarily prepared to pay o
d payment all at the same time. If depositors should come to fear that a bank is not safe, that it cannot pay off all its depositors, then that fear might cause all the depositors to appear on the same day. If they did, the bank could not pay all accounts. However, if they did not all appear at once, then there would always be enough mo ney to pay those who wanted their mo ney when they wanted it. M
Banks are not ordinarily prepared to pay o
rs. Elsie Vaught has told us of a terrifying bank run that she experienced. One day in December of 1925 several banks failed to
Banks are not ordinarily prepared to pay o
open i
Banks are not ordinarily prepared to pay o
n a city wher e Mrs. Vaught lived. The other banks expected a run the next day, and so the officers of the bank in which Mrs Vaught worked as a teller had enough mo ney on hand to pay off their depositors. The officers simply told the tellers to pay on demand. The next morning a crowd gathered in the bank and on the sidewalk outside. The length of the line made many think that the bank could not possibly pay off everyone. People began to push and then to fight for places near the tellers’ windows. The power of the panic atm
Banks are not ordinarily prepared to pay o
osphere was such that two tellers, though they knew that the bank was quite all right and could pay all depositors, drew their own mo ney from the bank. Mrs Vaught says that she had difficulty keeping herself from doing the same.

小题1:A bank run happens when _______.

A.too many depositors try to draw out their money at one time

B.a bank is closed for one or more days

 

C.there is enough money to pay all its depositors at one time

D.tellers of a bank take their own money from the bank小题2:The tellers in Mrs. Vaught’s bank were told to ________.

A.explain why they could not pay out all accounts

B.pay out accounts as requested

C.make the depositors believe that the bank was stand

D.pay out money as slowly as possible小题3: According to the passage, the actions of the depositors of Mrs. Vaught’s bank were affectedmainly by the _______.

A.ease with which they could get their money

B.confidence

Banks are not ordinarily prepared to pay o
that Mrs. Vaught showed

C.confidence shown by other depositors of the bank

D.failure of several other banks to open

最佳答案:

小题1:A

小题1:B

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。