> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Jane’s mother worked on the farm from dawn

时间:2024-03-13 11:27:48 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Jane’s mother worked on the farm from dawn」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/437602.html
题目内容:

Jane’s mother worked on the farm from dawn till dark, which just could make ends meet. To make Jane live a 36 life. Mother was very careful about spending money. 37, Jane didn’t understand her. Every day Mother was busy with her 38while Jane was studying at school, so they had little time to enjoy themselves.

One day, Mother realized Jane was unhappy and even 39to her, so she decided to go 40with Jane to make Jane happy.

On Sunday morning they went happily to the snowfield. Since they were 41in white clothes, the manager advised them to buy ski clothes. He said 42there was an accident, they might be easily 43 in their ski clothes. Mother couldn’t 44them, so she refused.

Then they went skiing in their white clothes. They were skiing happily on the 45when suddenly the snowfield began to 46. It was the snowslide(雪崩). They ran a long way and 47the snowslide finally, but they couldn’t find their way. Later, a helicopter was flying above, 48people on it couldn’t see or hear them. Jane was 49because she had hurt her head s

Jane’s mother worked on the farm from dawn
eriously and 50dro pped on the snow. Just then an idea struck Mother. She pierced (刺破) her wrist 51and then bright red blood dropped down on the snowfield. A red SOS was on the snow. At last Jane 52, but Mother died.

Every time I 53the blood dropping onto the snowfield, I feel 54. I believe anyone who hears the tragedy will 55Mother for her selfless love to her daughter.

小题1:

A.happy

B.healthy

C.busy

D.meaningful小题2:

A.Moreover

B.However

C.Anyway

D.Though小题3:

A.writing

B.housework

C.work

D.research小题4:

A.unfriendly

B.loyal

C.kind

D.cruel小题5:

A.skating

B.dancing

C.hiking

D.skiing小题6:

A.all

B.both

C.either

D.every小题7:

A.now that

B.in case

C.as though

D.even if小题8:

A.searched

B.examined

C.found

D.caught小题9:

A.pay

B.manage

C.afford

D.stand小题10:

A.mountain

B.farmland

C.playground

D.snowfield小题11:

A.change

B.melt

C.shake

D.jump小题12:

A.escaped

B.passed

C.experienced

D.overcame小题13:

A.but

B.so

C.since

D.while小题14:

A.in despair

B.in danger

C.in peace

D.in ruins小题15:

A.hair

B.blood

C.tears

D.jewels小题16:

A.carefully

B.slowly

C.immediately

D.hardly小题17:

A.cried

B.died

C.woke

D.survived小题18:

A.find out

B.think of

C.suffer from

D.come across小题19:

A.satisfied

B.curious

C.anxious

D.painful小题20:

A.admire

B.envy

C.reward

D.thank

最佳答案:

小题1:A

小题1:B

小题1:C

小题1:A

小题1:D

小题1:B

小题1:B

小题1:C

小题1:C

小题1:D

小题1:C

小题1:A

小题1:A

小题1:B

小题1:B

小题1:C

小题1:D

小题1:B

小题1:D

小题1:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。