> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Oh, boy! Time for a game now. oldest broth

时间:2024-03-13 09:03:25 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Oh, boy! Time for a game now. oldest broth」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/435617.html
题目内容:

Oh, boy! Time for a game now. oldest brother is the seeker so k have to hide extra good because he’s smart and will find me quickly.But where? Behind the garage won’t work. The barn is too easy. Wait, I know. The door leading under the porch is perfect. No one would look for me under there.

It smells unpleasant under this porch. Wish I had picked another place to hide. Smelly cats! Too late now, I can hear brother seeking everyone out. I’ll just sit here quiet as a mouse. Hah hah hah! I can hear you out by the barn! You’ll never find me over t

Oh, boy! Time for a game now. oldest broth
here!

It’s been a while and he hasn’t found me yet. What’s that I hear? Now all my brothers are looking for me. They’ve all been caught, but not me. They’ll never trick me into coming out to catch me. Wait, is that Dad I hear calling my name? Oh no, now I hear someone going to call Grandpa to help look for me. I’m not coming out now because I’m in really big trouble.

What to do? If I come out and say I heard them calling me, I’ll be in big trouble. Think, think! How do I get out of trouble? I know what to do! I’ll tell them I fell asleep while waiting. Is that Grandpa’s voice? Heh heh heh! Now’s my chance. I’ll crawl out slowly and rub my eyes. Now that I see Grandpa go towards me quickly, I say. “I feel asleep.”

“Oh! You had us all worried!” says Grandpa. “You little devil, I’m just glad you’re all right, but next time try not to fall asleep and scare us like that, okay?” says Dad. Whew! I pulled it off (成功). Now to keep my mo

Oh, boy! Time for a game now. oldest broth
uth shut. And I did, for over 42 years. o nce in a while, a kid pulls the wool over people’s eyes. So that’s one of my little secrets I’ve never revealed before. Don’t tell anyone now!

小题1:The place where the boy was hiding smelt terrible because it .

A.was too wet there

B.was used as a barn

C.was dirtied by animals

D.was just under the garage小题2:Which of the following correctly shows the boy’s emotional changes when he was under the porch?

A.Happy – excited – nervous.

B.Regretted – happy – anxious.

C.Excited – nervous – disappointed.

D.Happy – nervous – regretted.小题3:By saying “a kid pulls the wool over people’s eyes”, what does the writer mean?

A.Chil

Oh, boy! Time for a game now. oldest broth
dren can win others’ trust more easily than adults.

B.Children can tell a lie that others believe to be true.

C.Children can be easily fooled by adults.

D.Children are good at telling lies.小题4:The story is most probably written by .

A.a teenager

B.a naughty boy child

C.a young adult

D.a middle – aged man

最佳答案:

小题1:C

小题1:B

小题1:B

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。