> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Mr. Glen is a millionaire. Five years ago,

时间:2024-03-13 08:52:09 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Mr. Glen is a millionaire. Five years ago,」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/435464.html
题目内容:

Mr. Glen is a millionaire. Five years ago,after returning from abroad to his motherland, he 36his small company. Speaking of success, Glen often tells us a story about his extra expensive “school” fee. He always37 his success to it.

At that time, Glen, who already got a Ph.D. degree,38to return to the homeland, starting a company. Before leaving, he bought a Rolex watch with the39 made through years of work after school and the scholarships. At the airport he had to accept the 40 customs check. The watch on his wrist was also demanded to be taken down for 41 . Glen knew that carrying the specific goods out had to pay the tax, and he worried about paying42 for his watch. So when he was checked, he told a lie that his watch was a43fake(假货). When he was 44of his “smarts”, immediately, in the presence of Glen, the officers hit the watch, 45 cost nearly 100,000, into pieces 46 hearing Glen’ s words. Glen was47 . Before he understood why, he was taken to

Mr. Glen is a millionaire. Five years ago,
the office to be examined48. For many times of entry-exit49 he knew that o nly those people in the “blacklist” wo
Mr. Glen is a millionaire. Five years ago,
uld “enjoy” this special treatment. The officers looked over everything carefully in the box, and50 him no matter what time of entry and exit he must accept the check and if 51 reusing and carrying fake and shoddy goods, he would be52 according to law! Suddenly, his face turned red, and he had nothing in mind after boarding the plane for long.

After returning to the homeland, he often told the story to his family, and his employees, too. He said that this made a deep53 on him, because the additional high “school” fee that he had ever paid made him realize the value of54 , which he would remember as the 55 of his success forever.

小题1:

A.set up

B.took up

C.went up

D.picked up小题2:

A.honors

B.mentions

C.brings

D.owes小题3:

A.decided

B.refused

C.objected

D.asked小题4:

A.books

B.things

C.savings

D.pounds小题5:

A.ordinary

B.routine

C.regular

D.common小题6:

A.look

B.inspection

C.test

D.experiment小题7:

A.one

B.it

C.them

D.these小题8:

A.priceless

B.useful

C.worthless

D.valuable小题9:

A.afraid

B.proud

C.ashamed

D.hard小题10:

A.that

B.what

C.as

D. which小题11:

A.on

B.at

C.who

D.in小题12:

A.disappointed

B.delighted

C.amazed

D.satisfied小题13:A. strictly B

Mr. Glen is a millionaire. Five years ago,
. quietly C. quickly D. curiously

小题14:

A.conditions

B.experiences

C.experiments

D.chances小题15:

A.stopped

B.hoped

C.warned

D.urged小题16:

A.came out

B.found out

C.sent out

D.set out小题17:

A.hit

B.blamed

C.praised

D.charged小题18:

A.expression

B.idea

C.thought

D.impression小题19:

A.honesty

B.lies

C.goods

D.bravery小题20:

A.secret

B.lesson

C.choice

D.Belief

最佳答案:

小题1:A

小题1:D

小题1:A

小题1:C

小题1:B

小题1:B

小题1:B

小题1:C

小题1:B

小题1:D

小题1:A

小题1:C

小题1:A

小题1:B

小题1:C

小题1:A

小题1:D

小题1:D

小题1:A

小题1:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。