> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Two brothers worked together on a farm. On

时间:2024-03-13 07:44:50 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Two brothers worked together on a farm. On」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/434545.html
题目内容:

Two brothers worked together on a farm. One was married and had a large 41.The other had no wife yet. Although they lived in different houses, they shared everything they got from their farm.

One day, the single brother said to himself, “It’s not 42that we share all the rice. I’m 43and I need less than my brother.” So, every night he took a bag of rice from his store-room and 44across the field 45their houses, putting it into his brother’s store-room.

At the same time, the married brother thought, “It’s not fair to share all the rice. I’m married and I have my wife and children to 46me when I am 47. However, my brother has no one to take care of his 48.” So, each night he also took a bag of rice and put it into his brother’s store-room.

Several months passed by. They found 49strange that their rice never became less. Then, one dark night the two brothers ran into each other. Slowly they began to understand what was happening. Their bags fell onto the ground and tears 50their eyes at once.

小题1:

A.group

B.family

C.class

D.team小题2:

A.right

B.popular

C.interesting

D.wrong小题3:

A.poor

B.happy

C.alone

D.rich小题4:

A.jumped

B.played

C.went

D.rode小题5:

A.from

B.through

C.off

D.between小题6:

A.look after

B.look for

C.look out

D.look at小题7:

A.worried

B.old

C.healthy

D.dead小题8:

A.hope

B.children

C.farm

D.future小题9:

A.them

B.this

C.it

D.that小题10:

A.appeared

B.filled

C.dropped

D.rose

最佳答案:

小题1:B

小题1:A

小题1:C

小题1:C

小题1:D

小题1:A

小题1:B

小题1:D

小题1:C

小题1:B

答案解析:

本文讲述的是在农场做工两兄弟。其中一个娶妻生子,另一个独身。由于他们为对方着想,就相互地每晚对方送一袋大米。几个月后,他们奇怪地发现大米的袋数没有少。直到一个漆黑的夜里他们相遇,才明白了一切,他们的眼里立刻充满的泪水。真是情谊无价。

小题1:B由于一个结婚可知他有一个大的家庭,故选B。

小题1:A由语境可知此空应填right, 意为“是不正确的,我们分享所有的大米”。

小题1:C由句“The other had no wife yet”可知他是“独自一人”,故选C。

小题1:C go across 意为“穿过”。

小题1:D由句“they lived in different houses”可知,他们居住在不同房子里。也就是两个房子之间有一定的距离。故此空应填between.

小题1:A look after意为“照顾,关心”。

小题1:B由句意应为“当我老了的时候,我有妻子和孩子照顾”,故此空应填old.

小题1:D句意为“我哥哥没有照顾他的未来”。故选D。

小题1:C it代替上文的“这件事”。

小题1:B根据语意可知“眼里充满泪水”,故用fill.

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。