> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Chaplin, one of the greatest and funniest

时间:2024-03-13 06:40:08 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Chaplin, one of the greatest and funniest」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/433624.html
题目内容:

Chaplin, one of the greatest and funniest actors, was born in London in 1889. When a poor boy, he was often seen waiting outside the London theatres, hoping to get work in show business. He could sing and dance, and above all, he knew how to make people laugh. But he couldn’t get work and therefore wandered about the city streets.

Charlie Chaplin first acted when he was five. He broke into show business because his mother, a music-hall performer, lost her voice during the performance and had to leave the stage, and Charlie went on and sang a well-known song. Halfway through the song, a shower of money poured onto

Chaplin, one of the greatest and funniest
the stage. Charlie stopped singing and told audiences he would pick the mo ney first and then finish the song. The audiences laughed. This was the first of millions of laughs in Charlie Chaplin’s fabulous(神话) career.

Twenty years later the same Chaplin became the greatest and best loved comedian in the world. His dream came true in the world. His dream came true in the end. Chaplin became world-famous and almost a king in the world of the film.

Even people who don’t understand English can enjoy Chaplin’s films because they are mostly silent. The equipment for adding sound to films had not yet been developed. The development of films with sound became a problem for Chaplin, as he was uncertain about making films with dialogues. Instead, he coninued to make films without dialogue, but he added music, which he wrote himself. It isn’t what he says that makes us laugh. His comedy doesn’t depend on words. It depends on little actions which mean the same thing to people the world over.

Chaplin lived most of his life in America and the last years in Switzerland, where he was buried at Christmas 1977, at the age of eighty-eight. There was sadness all over the world at the news of his death.

In his book, Chaplin tells us how to succeed in life. He says, “You have to believe in yourself. That’s the secret.”

小题1:Chaplin is regarded as king of comedy mainly because______.

A.lots of people have seen his films

B.he could sing and dance well

C.he knew how to make people laugh

D.he acted out the common human situations best in his comedy小题2:What makes people laugh in Chaplin’s films?

A.It isn’t his words but his actions.

B.Neither his words nor actions.

C.Either his words or his actions.

D.Not only his words but also his actions.小题3:The only secret of Charles Chaplin’s huge success is that______.

A.he can make all people, men and women, old and young laugh

B.he has full trust in himself

C.he is always active and hard-working all his life

D.though he is always in trouble, he never loses heart小题4:Which of the following statements is TRUE according to the passage?

A.He was too shy to meet the managers of the theatres.

B.People won’t stop laughing until tears run down Chaplin’s face.

C.People all over the world can enjoy Chaplin’s films without translation because most of them are silent.

D.He wouldn’t like to work at the theatre.

最佳答案:

小题1:D

小题1:A

小题1:B

小题1:C

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。