> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

At 20 year of age F.W. Woolworth found wor

时间:2024-03-13 06:10:00 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「At 20 year of age F.W. Woolworth found wor」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/433195.html
题目内容:

At 20 year of age F.W. Woolworth found work in exchange for room and board at a local dry goods store , and after his employers held a successful clearance sale he saw the possibilities of a discount store. His key improvements were having the goods on open display instead of behind the counter , and having prices plainly marked instead of bargaining.

With borrowed funds he opened his first F.W. Woolworth store in the suburb of Utica, New York in 1879, but the store closed the following year . Deciding that his problem had been a poor location. He opened a new store in downtown Lancaster, Pennsylyania in 1881. Within months he was opening multiple stores in business partnerships with local retailers,and within a few years Woolworth was a millionaire. In 1909 he opened his first store in England, and in 1913 the company opened its new headquarters in New York’s Woolworth Building—then the tallest building in the world.

Woolworth had a deep fear of dentists , allowing his teeth to rot ,and died of a dental(牙齿)lunch counters in many stores , Woolworth was America’s largest restaurant chain through the 1940s. The company peaked as the world’s largest department store chain in the late 1970s, with more than 4 . 000 stores. By the late 1990s business was sputtering (喷溅), and the company closed all of its American department stores,renamed itself Venator, and sold the Woolworth Building . In 2003 Venator renamed itself after the company’s most successful division, Foot Locker, Inc . Under separate ownership , Woolworth stores are still operated in Austria , Germany , Mexico, South Africa , and the United Kingdom.

小题1:The first F. W. Woolworth store failed mainly because.

A.it was located too far away from the city center

B.it was a new brand for customers

C.its goods are much too expensive

D.it was inconvenient for customers to choose goods小题2:A clearance sale offers customers a good chance.

A.to make a purchase on cash

B.to buy something in a very low price

C.to bargain with the sellers

D.to pick up what you like for free小题3:Which is the right order of events that happened in this passage?

a.Woolworth became a millionaire

b.first F. W. Woolworth store opened

c.F.W. Woolworth found work at a local dry goods store

d.The company peaked as the world’s largest department store chain

e.Woolworth died of a dental infection

A.d-b-c-e-a

B.a-c-b-d-e

C.c-b-a-e-d

D.a-d-e-c-b小题4:We know from this passage that.

A.Woolworth built the tallest building in the world in 1913.

B.the number of Woolworth reached its peak before the death of F.W. Woolworth

C.offering free lunch is one of the characters of Woolworth store store chain

D.Woolworth had no chain stores in America for about 20 years小题5:.F.W.Woolworth’s success mainly owes to .

A.his hard working and diligent efforts

B.his gifted talent in selling

C.his new market concept and sales model

D.his rich experience in the dry goods store

最佳答案:

小题1:A

小题1:B

小题1:C

小题1:D

小题1:C

答案解析:

小题1:细节题:从第二段的句子:but the store closed the following year . Deciding that his problem had been a poor location.可知是因为离市中心太远,选A。

小题1:细节题:从第一段的句子:after his employers held a successful clearance sale he saw the possibilities of a discount store.可知是让顾客以低价格买东西,答案是B

小题1:排序题:从第一段的内容可知c是第一个发生的,从这句话The company peaked as the world’s largest department store chain in the late 1970s, with more than 4 . 000 stores.可知d是最后发生的。选 C

小题1:细节题:从文章的句子:In 1909 he opened his first store in England, and in 1913 the company opened its new headquarters in New York’s Woolworth Building—then the tallest building in the world.可知有20年的时间公司在美国没有连锁店。选D

小题1:细节题:从第一段的句子:His key improvements were having the goods on open display instead of behind the counter , and having prices plainly marked instead of bargaining.可知是他的新的市场营销手段使他成功了。答案是C。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。