> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

For five days, Edmonton’s Downtown Park is

时间:2024-03-13 04:12:07 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「For five days, Edmonton’s Downtown Park is」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/431525.html
题目内容:

For five days, Edmonton’s Downtown Park is transformed into one huge stage where artists are able to share their talents, and where people are able to celebrate and enjoy themselves .Since is beginning in 1980,the Edmonton Folk Music Festival has been commemorating(念)the ture feeling of what folk music is all about and that's the traditional togetherness(友爱)that is felt when people gather to share stories and feelings through song.

This year will be the sixth year when volunteer Riedel will be offering up her time to the festival. "People coming off a busy spring and summer have a moment of relaxation ," Riedel said. "It's really east to relax, and it's great seeing family and friends have fun together." These families and friends come from all different kinds of musical tastes. People who take pleasure in Blues are there, so are people who love Bluegrass. This festival does its best to develop everyone's musical interests.

With so many years of expenence .the festival has become a well-oiled machine, and does whatever it can to make attendees feel as possible. There are free water stations throughout the venue(举办地)for people to fill up their travel cups. When people buy food, reusable ashes are given a $2 plate fee, but that is returned when the plate is brought back.

The festival has completely sold out of tickets, and in record time. But with big names such as Van Morrison and Jakob Dylan, it’s easy to see how that was going to happen. There is no parking area during the festival, so using the Park & Ride system or Edmonton Transit is highly recommended. A bike lock-up area is provided and will be available Thursday until Sunday one hour before the gates open until 45 minutes after the gates close.

The Edmonton Folk Music Festival begins on Wednesday, Aug.4 with Van Morrison playing the special donation fund (基金)concert, and will finish up on Sunday, Aug.8.

小题1:The Edmonton Folk Music Festival is held mainly to ___________.

A.gather people with different musical tastes

B.remind people of the real sense of folk music

C.exhibitive good voices of great talents in folk music

D.collect old stories of folk music小题2:Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Riedel has volunteered for the festival for at least 5years.

B.It’s hard for people to appreciate Blues.

C.It costs people a little to fill up their cups from water stations.

D.People have to pay ﹩2 for a plate of food.小题3:We can learn from the passenger that____.

A.people can get tickets easily for the festival

B.the Edmonton Folk Music Festival is highly recommended.

C.driving one’s own car to the festival is highly recommended

D.bikes are available at the festival from Wednesday to Sunday小题4:What would the best title for the passenger?

A.Folk Music of Blues

B.One Festival Family Gathering

C.Festival for family Gathering

D.Edmonton’s Downtown Park

最佳答案:

小题1:B

小题2:A

小题3:B

小题4:B

答案解析:

文章向大家介绍了the Edmonton Folk Music Festival的相关情况。

小题1:细节题。根据第一段第3,4行the Edmonton Folk Music Festival has been commemorating(念)the ture feeling of what folk music is all about可知。

小题2:推理题。根据第二段第1行This year will be the sixth year when volunteer Riedel will be offering up her time to the festival.今年是第六年,那么Riedel至少做志愿者5年了。

小题3:推理题。根据文章第三段可知the Edmonton Folk Music Festival有很多特点,所以作者强烈推荐the Edmonton Folk Music Festival。

小题4:主旨大意题。通读全文可知文章是关于一个民间音乐节,4个选项里只有B符合。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。