> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

American magician David Blaine left the gl

时间:2024-03-13 02:58:51 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「American magician David Blaine left the gl」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/430475.html
题目内容:

American magician David Blaine left the glass box in which he had lived for 44 days without food on October 19, 2003. Hundreds of people came to watch the end of his starvation experiment, which has become one of London’s main tourist attractions.

Looking thinner and darker, 30-year-old Blaine was taken out of his box over the River Thames and immediately went to hospital. He was then slowly reintroduced to food, a process doctors say could be life threatening. He had been drinking only water since September 5.

A native of Brooklyn, New York, Blaine first became known as a street magician in the early 1990s. He soon found himself doing magic tricks in bars for the likes of American actor Leonardo DiCaprio and his super model friends.

Over the last decade Blaine has become famous with a combination of breathtaking magic and clever tricks aimed at getting a lot of attention. In 1999, he was buried in a coffin (棺材) for one week and, in 2000, he spent 62 hours in a giant block of ice. Last year he stood on top of a 25-meter pillar (柱子) in the center of New York for 35 hours before jumping into a pile of boxes.

“I think a lot of people are unable to accept that they’re able to do what they can do,” he said. “They don’t realize we can survive. The human being is an amazing creation.”

But he seems to have suffered from spending so long in the glass box. He said that at times he was unable to see, had serious back pains and lost his sense of taste.

小题1:It is for David Blaine to eat food after such a long starvation.

A.pleasant

B.delicious

C.dangerous

D.important小题2:Having spent such a long time in the glass box, he suffered the following EXCEPT that .

A.he had become blind

B.he had serious back pains

C.he lost his sense of taste

D.he was in weak health小题3:Which of the following can best describe David Blaine?

A.Serious.

B.Adventurous.

C.Smart.

D.Crazy.小题4:Which of the following is NOT true about David Blaine?

A.Blaine immediately went to hospital after he was taken out of his box.

B.Blaine was born and brought up in England.

C.In Blaine’s opinion, people can create a wonder.

D.Blaine didn’t have any food for 44 days.

最佳答案:

小题1:C

小题2:A

小题3:B

小题4:B

答案解析:

介绍了美国魔术师David Blaine最近的一次魔术以及他的一些基本情况。

小题1:推理题、根据第二段第二行He was then slowly reintroduced to food, a process doctors say could be life threatening可知在饿了很多天以后在吃东西是很危险的。

小题2:细节题。根据最后一句He said that at times he was unable to see, had serious back pains and lost his sense of taste.只是说他有时候看不见,表示说他就一直看不见了。

小题3:推理题。通读全文,根据他所作得那些事情,外面可以推断他是一个有冒险精神的人。

小题4:细节题。根据第三段第一行A native of Brooklyn, New York, Blaine first became known as a street magician in the early 1990s.可知他在美国出生。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。