> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Pulling heavy suitcases all day in the sum

时间:2024-03-12 17:55:52 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Pulling heavy suitcases all day in the sum」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/423941.html
题目内容:

Pulling heavy suitcases all day in the summer is hard work, especially when you're a thin 14-year-old.That was me in 1940-the youngest and smallest baggage boy at New York City's Pennsyl-vania Railway Station.

After just a few days on the job, I began noticing that the other fellows were overcharging passengers. I'd like to join them, thinking, "Everyone else is doing it."

When I got home that night, I told my dad what I wanted to do." You give an honest day's work," he said, looking at me straight in the eye." They're paying you. If they want to do that, you let them do that."

I followed my dad's advice for the rest of that summer and have lived by his words ever since.

Of all the jobs I've had, it was my experience at Pennsylvania Railway Station that has stuck with me. Now I teach my players to have respect for other people and their possessions. Being a member of a team is a totally shared experience. If one person steals, it destroys trust and hurts everyone. I can put up with many things, but not with people who steal. If one of my players were caught stealing, he'd be gone.

Whether you're on a sports team, in an office or a member of a family, if you can't trust one another, there's going to be trouble.

小题1:What can be inferred about the baggage boys?

A.They could earn much, but they had to work hard.

B.Many of them earned money in a dishonest way.

C.They were all from poor families.

D.They were all thin, young boys.小题2:What does the father's advice imply?

A.It is wrong to give more pay to the passengers.

B.Don't believe them if they are paying you more.

C.Don't follow others to overcharge the passengers.

D.It is difficult to work hard and live as an honest boy.小题3:The writer can't put up with stealing because he thinks that ______.

A.it is a totally shared experience

B.it is considered as the most dangerous

C.it does great harm to human relationship

D.it may lead to the loss of his sports team小题4:It can be concluded from the text that ______.

A.his father's advice helped him to decide which job to take up

B.working in the sports team was his most important experience

C.he learnt much from his shared experience with his team members

D.his experience as a baggage boy had a great influence on his later life

最佳答案:

小题1:B

小题2:A

小题3:C

小题4:D

答案解析:

文章介绍作者在纽约宾西法尼亚火车站做小行李童的经历,爸爸教会他要诚实,让我记忆深刻。这段经历对作者的人生有深远的影响。

小题1:细节题:第一段虽然提到这些帮别人拎东西的小行李童很辛苦,但是没有提到能赚多少钱,本项说他们能赚很多显然是不正确的。从这一句:I began noticing that the others were overcharging(要价过高)passengers."我注意到很多人都向乘客要高价。" 可知,很多人以一种不诚实的方式赚钱。所以,正确选项应该是B。至于C、和D.说这些行李童都来自贫寒家庭或者又瘦又小都没有提及。

小题2:父亲的建议是:你付出了一天的诚实劳动,乘客愿意多付钱就多付钱。隐含的意思是你不可以像其他人一样多向他们索取。故应该选A。

小题3:推理题:作者不能忍受偷窃行为是因为它是:A、一种完完全全的共同参与经历。B、被认为是最危险的行为。C、它是对人际关系的一种破坏。D、它可能会使他的运动队造成损失。从倒数第二段的句子:If one person steals, it destroys trust and hurts everyone.可见C选项是最佳答案。

小题4:推理题:从这句可见:Of all the jobs I've had, it was my experience at Pennsylvania Railway Station that has stuck with me(在我所有从事过的工作中,正是我在纽约宾西法尼亚火车站的经历让我记忆深刻。所以说这段经历对作者的人生有深远的影响。)选D。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。