> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Daniel Boone was born in the United States

时间:2024-03-12 06:26:45 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Daniel Boone was born in the United States」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/411872.html
题目内容:

Daniel Boone was born in the United States in 1734. He didn't go to school and couldn't read, although he learned all about the forests, streams and hunting. He could move silently like an Indian leaving no marks. He loved to live alone in the woods where nothing frightened him.

When he grew up, he married and tried to settle down on a farm. A year later, however, he wasn't satisfied and decided to go into the unknown western lands, crossing the Appalachian Mountains. When he returned after two years, he became famous for his long journey. He brought valuable animal skins and told stories about the Indians.

After this, he chose to keep travelling to unknown places. once he lost to the Indians in battle and was taken away. The Indians liked him and became his friends.

Daniel Boone died at the age of 86. He is remembered as an explorer(探险者)and a pioneer who lived an exciting life in the early years of American nation.

小题1:Daniel Boone's early life was mainly spent in ______ .

A.learning about nature

B.hunting with his friends

C.learning useful skills from the Indians

D.studying at home because he couldn't go to school小题2:When he got married, Daniel Boone first planned to ______.

A.set up a large farm

B.go on a journey with his wife

C.find food, new land for his farm

D.live a peaceful life with his family小题3:Daniel Boone became famous because ______ .

A.he travelled a lot in the western lands

B.he was very good at telling stories

C.he found better animal skins than others

D.he was the first to climb the Appalachian Mountains小题4:Why did the Indians want to make friends with him?

A.Because they wanted to learn from him.

B.Because he wanted to make peace with them.

C.Because they wanted to make friends with white people.

D.No reason is told in this article.小题5:In this article, Daniel Boone is best described as ______ .

A.warm-hearted

B.strong

C.careful

D.brave

最佳答案:

小题1:A

小题2:D

小题3:A

小题4:D

小题5:D

答案解析:

本文介绍了Daniel Boone传奇的一生,他没有接受过任何的教育,但是他对自然的理解却是非常第深刻,一生热衷于冒险,到别人没有去过的地方去探险。

小题1:A 推理题。根据文章1,2行Daniel Boone was born in the United States in 1734. He didn't go to school and couldn't read, although he learned all about the forests, streams and hunting说明他没有上学,而是学习和深林,小溪以及打猎有关的事情,即了解自然方面的知识,故A正确。

小题2:D 细节题。根据第二段第一句When he grew up, he married and tried to settle down on a farm.说明他想定居在一个农场里,故D正确。

小题3:A 细节题。根据文章第二段3,4行When he returned after two years, he became famous for his long journey. He brought valuable animal skins and told stories about the Indians.说明他因为自己的旅行而出名了,故A正确。

小题4:D 推理题。根据文章The Indians liked him and became his friends.只是体积印第安人喜欢他,没有说明具体的原因,故D项正确。

小题5:D 推理题。在本文中我们可知他喜欢到一些无人去过的地方,说明他是一个勇敢的人,故D项正确。

点评:本文介绍了Daniel Boone传奇的一生。本文考查细节题为主,细节题可以在文章中直接找到与答案有关的信息或是其变体。搜查信息在阅读中非常重要它包括理解作者在叙述某事时使用的具体事实、数据、图表等细节信息。在一篇短文里大部分篇幅都属于这类围绕主体展开的细节。做这类题一般采用寻读法即先读题,然后带着问题快速阅读短文,找出与问题有关的词语或句子,再对相关部分进行分析对比,找出答案。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。