> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

It's baseball season again,and Hank Snydde

时间:2024-03-10 13:49:17 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「It's baseball season again,and Hank Snydde」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/398969.html
题目内容:

It's baseball season again,and Hank Snydder is back on the field.He has been back from the accident that kept him out of the game for the season last year,and that cost the Muggers last year's championship.baseball fans in the city of Midvale are happy and George Brenner,the Muggers' owner,is happy too, because when Hank plays the team wins and the games sell out.“Last year's attendance was all time low when Hank was out,”said Brenner.“We're glad to have him back in uniform.”

Needless to say,the Muggers pay Hank well.But other teams have offered him a million dollars.Still,Hank has been faithful to the Muggers up to now.But there is a rumor(谣传)that Hank might play for the Suffers of Sun City next year.A newspaper reporter asked Hank if there was any truth in it.He said.“Nothing has been decided,but I have to admit that I could be leaving Midvale after this season.”What about another rumor that Hank might be getting married? “That's true.” Hank replied,“and I'm very happy about it.”

There is no need to ask how Midvale or George Brenner would feel about losing Hank.But is Hank completely happy about the changes that may be taking place in his life? “only one thing troubles me,”he said.“I've always loved the Muggers' blue uniforms.It will take me some time to get used to the Suffers' green and gold uniforms.”

小题1:Hank Snydder didn't play for the Muggers last year because ________.

A.there were no baseball matches

B.the club didn't pay him enough money

C.other players had accidents

D.something had happened to him小题2:The Muggers didn't win the championship of last season ________.

A.because the players of the Muggers didn't take part in the games

B.because of Hank Snydder's absence

C.because all the players didn't try their best

D.because the Muggers hadn't hoped to win it小题3:Which of the following statements is not mentioned in the passage?

A.Hank Snydder still plays for the Muggers.

B.Hank Snydder has been loyal to the Muggers.

C.Hank Snydder might be getting married.

D.Hank Snydder has some trouble with his partners.小题4:If Hank Snydder joins the Suffers of Sun City next year,________.

A.the owner of the Muggers will feel happy

B.the owner of the Muggers will require him to return all the money

C.it may be a great loss to the Muggers

D.he will play for the baseball team for nothing

最佳答案:

小题1:D

小题2:B

小题3:C

小题4:D

答案解析:

小题1:答案 D [细节理解题。第一段中“He has been back from the accident that...last year...”给出了答案的信息。]

小题2:答案 B [细节理解题。第一段中“He has been back from the accident that kept him out of the game for the season last year, and that cost the Muggers lasr year's championship,”说明该队没有赢得冠军就是因为Hank Snydder没有出场。]

小题3:答案 C [推理判断题。去年正是由于Hank Snydder的缺席,该队没能获得冠军,那么如果他转到the Suffers of Sun City,肯定对the Muggers是一大损失,与C项一致。]

小题4:答案 D [细节理解题。第一段中“It's baseball season again,and Hank Snydder is back on the field,”以及the Muggers老板说的一句“We're glad to have him back in uniform.”说明文章提到A的内容;第二段“Still,Hank has been faithful to the Muggers up to now.”一句提到B的内容;文章第二段“What about another rumor that Hank might be getting married?”“That's true,”Hank replied.“and I'm very happy about it.”说明C项的内容文章也提到了;只有D项没有提到,故选D。]

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。