> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

“Josie Metz’s father won’t live long enoug

时间:2024-03-10 13:02:48 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「“Josie Metz’s father won’t live long enoug」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/397902.html
题目内容:

“Josie Metz’s father won’t live long enough to walk her down the aisle on her wedding day.But thanks to photographer Lindsey Villatoro,the 11-year-old girl was able to experience what it might be like anyway.

Her father, Jim,62,had already been diagnosed with pancreatic cancer when he and his wife.Grace,hired Villatoro—a photographer.Two years ago,Villatoro began offering photography sessions for people with serious illnesses to document their journeys and was hired by the Metz family.”I try to really showcase(充分展示)the person for who they are and not the illness,”she told The Huffington Post during a phone conversation Tuesday afternoon.

Villatoro went to Jim and Grace’s home for a shoot and offered to do one with their young daughter,Josie.After she left,she posted about the family on her website to get gift donations for the girl to help make her last birthday with her father memorable.But she decided to take a step further as a surprise and dreamed up the idea of a wedding for the girl—complete with,flowers,desserts,a promise ring and a dress from L.

A.Fashion Week—so that her father could walk her down the aisle.”

For today,appreciate those you love.Give them lots of hugs and be grateful they are in your life.You never know what can happen.Say more“I Love Yous”and show more appreciation for all of your friends and family.Appreciate the blessings you have.I'm going to hug my husband Rich more today,call my Dad,call my friend in NC,and give lots of kitty hugs to my pets.Hugs to all of you—I appreciate you all so much and am grateful to have you in my life every single Day!

小题1:Villatoro was hired by Josie’s parents to _______________.

A.take care of them

B.treat Jim’s cancer

C.take photographs

D.fix Josie’s wedding小题2:What do we know about Josie’s father,Jim?

A.He wants to attend Josie’s wedding.

B.He is fond of photography.

C.He had all idea of a wedding.

D.He suffered from cancel小题3:Villatoro posted about the family on her website to _____________.

A.show her gratitude to her customers

B.collect birthday presents for the girl

C.raise money for people with illnesses

D.celebrate the poor girl’s last birthday小题4:What does the last paragraph mainly talk about?

A.We should Treasure loved ones.

B.Blood is thicker than water.

C.Without love,nothing can go far.

D.Time and tide wait for no man.小题5:Which of the following best describes Villatoro?

A.Talented and popular

B.Humorous and friendly

C.Intelligent and proud

D.Creative and helpfull

最佳答案:

小题1:C

小题2:D

小题3:B

小题4:A

小题5:D

答案解析:

本文介绍了一个很有创造力的摄影师Villatoro给病人拍摄照片以给他们留下纪念,告诉我们要珍惜身边所爱的人,因为我们不知道会发生什么样的事情。

小题1:C

【试题解析】推理题。根据文章第二段2,3行Two years ago,Villatoro began offering photography sessions for people with serious illnesses to document their journeys and was hired by the Metz family.”I try to really showcase(充分展示)the person for who they are and not the illness可知Villatoro两年前就开始拍摄展示人的作品,她被the Metz family雇佣,也正是让她来拍摄他们的作品留作纪念。故C正确。

小题2:D

【试题解析】细节题。根据文章第二段1,2行Her father, Jim,62,had already been diagnosed with pancreatic cancer when he and his wife.Grace,hired Villatoro—a photographer.可知他患有癌症。故D正确。

小题3:B

【试题解析】细节题。根据第三段1,2行Villatoro went to Jim and Grace’s home for a shoot and offered to do one with their young daughter,Josie.After she left,she posted about the family on her website to get gift donations for the girl to help make her last birthday with her father memorable.可知她把这些作品上传到微博是为了让这个小女孩和父亲一起的最后一个生日值得回忆。故B正确。

小题4:A

【试题解析】段落大意题。根据本段1,2行For today,appreciate those you love.Give them lots of hugs and be grateful they are in your life.You never know what can happen.可知作者建议我们珍惜那些你所爱的人,给他们拥抱,感激他们来到你的生活之中,你永远不会知道会发生什么样的事情。故A正确。

小题5:D

【试题解析】推理题。根据第二段Two years ago,Villatoro began offering photography sessions for people with serious illnesses to document their journeys and was hired by the Metz family.可知她给病人拍摄照片留作纪念的这种做法是别人没有做过的,所以她很有创造性。第三段Villatoro went to Jim and Grace’s home for a shoot and offered to do one with their young daughter,Josie.After she left,she posted about the family on her website to get gift donations for the girl to help make her last birthday with her father memorable.可知她把这些作品上传到微博说明她很乐于助人。故D正确。

【长难句解析】

After she left,she posted about the family on her website to get gift donations for the girl to help make her last birthday with her father memorable.

【翻译】她离开以后把照片上传至微博以得到别人给这个女孩捐助的礼物让她和父亲一起的最后一个生日更加值得纪念。

【分析】本句中的不定式短语to get gift donations for the girl和 to help make her last birthday with her father memorable在句中都作为目的状语,修饰前面的谓语动词。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。